noodles volos banner

ΑΕ 2002-Αγία Παρασκευή 2-1

Την τρίτη της νίκη στο δεύτερο γύρο πήρε η ΑΕ 2002 που έχει μαζέψει δέκα βαθμούς στο τελευταίο καρέ αγώνων, συν ένα τρίποντο στα χαρτιά και έτσι, έχει ανέβει αισθητά στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Θανάση Παχή προηγήθηκε στο 20ό λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Πότσκα που υποδείχθηκε σε χέρι του Π. Μαγγασιανού κι αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι, η ισοφάριση στο 51' από τον Νίκο Μαγγασιανό, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Στουμποβίκος στο 75' με πλασέ ύστερα από ωραία οργανωμένη ομαδική προσπάθεια με καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Για την Αγία Παρασκευή, χαμένες ευκαιρίες με τον Σταματίου στο 27' όταν σούταρε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ από τη μικρή περιοχή και στο 87' με ψηλοκρεμαστό πλασέ σε τετ-α-τετ που εξουδετέρωσε ο Μητράκος.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Μπικοράρος, Σταθόπουλος, Κόρμπας, Βέργος, Παρίσης, Τσιργής, Κουβαράς (60' Μ. Φιλίππου), Πότσκα, Στουμποβίκος (80' Αράπογλου).
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Αγραφιώτης, Βαν Ντε Γουίχε, Παντελόγλου, Ζάχαρης (88' Μπαλαμώτης), Σταματίου, Μουλιός (70' Παρίσης), Σαμαράς (46' Βούκουτος),  Μαλακασιώτης, Ν. Μαγγασιανός.

Last modified onSaturday, 07 March 2015 19:31