noodles volos banner

Κένταυρος-Πηλέας 2-3

Με 3-2 πέρασε από την έδρασ του Κενταύρου ο Πηλέας. Η ομάδα του Σούλη Κατσικαδάμου προηγήθηκε 0-3 χάρη σε τέρματα των Ζουλένκο στο 20ό λεπτό με φάουλ, Άγγελου Ματθαίου στο 55ο και Θάου στο 65ο, ενώ οι γηπεδούχοι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς μειώνοντας σε 2-3 με σκόρερ τον Μπογδανίδη. Πρώτα έκανε το 1-3 με πέναλτι και έπειτα το 2-3 με μακρινό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Από πλευράς Κενταύρου, εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία. "Εκτός από τους αντιπάλους, έχουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε φορά τους διαιτητές. Είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια που η ομάδα αδικείται" αναφέρθηκε συγκεκριμένα, ενώ οι Τζήκας, Βαρσαμάς και δύο φορές ο Μπογδανίδης έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ο τελευταίος και ο Νιτσάι είχαν φάσεις για να ισοφαρίσουν προς το φινάλε. Για δίκαιη νίκη έγινε λόγος από πλευράς Πηλέα με αρκετές ευκαιρίες για ευκολότερη επικράτηση.

Συνθέσεις:
Κένταυρος: Πότσκα, Τζήκας, Πανάρετος, Παππάς, Πάπος, Φ. Γώγος (85' Πατιστής), Βαρσαμάς, Β. Γώγος, Ανδρέου (70' Παπαδημητρίου), Μπογδανίδης, Νεγιάνης (50' Νιτσάι) .
Πηλέας: Τριανταφύλλου, Δημητρίου, Μ. Ματθαίου, Ζουλένκο, Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος (78' Τζιάμος), Αγγ. Ματθαίου, Μπραχιμάι, Θάνος (75' Δεδούσης), Αγγέλης (70' Μακρής).