noodles volos banner

Κένταυρος-Άνθιμος Γαζής 3-4

Πολύ μαχητικός σήμερα ο Κένταυρος που πέτυχε τρία γκολ, ο Άνθιμος Γαζής όμως δεν έπεσε θύμα έκπληξης και κέρδισε 3-4, με τον Θανάση Κουτσουνίδη να μπαίνει αλλαγή στο δεύτερο μέρος, να παίζει σέντερ φορ και να σημειώνει χατ τρικ μέσα σε μισή ώρα. Ο Κένταυρος προηγήθηκε στο 35' όταν ο Μπογδανίδης έβγαλε ασίστ και ο Νιτσάι σκόραρε με εντυπωσιακό βολ-πλανέ από πλάγια θέση! Το 1-1 στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου από τον Κουτσουνίδη, το 2-1 στο 55' με πλασέ του Μεγιάννη ύστερα από πάσα του Ανδρέου, για να γίνει η δεύτερη ισοφάριση για τους τυπικά φιλοξενούμενους με πλασέ του Κουτσουνίδη στο 66'. Ο ίδιος παίκτης με εύστοχο πέναλτι έκανε το 2-3 ένα δεκάλεπτο αργότερα, ο Μπακογιάννης -που είχε κερδίσει την εσχάτη των ποινών- διαμόρφωσε το 2-4 στο 79' και ο Τζήκας με καρφωτή κεφαλιά το τελικό 3-4 στο 89ο λεπτό. Από πλευράς Κενταύρου, επισημάνθηκε ότι ο διαιτητής ήταν καλός αλλά έχασε τη φάση του πέναλτι, από πλευράς Ανθίμου Γαζή έγινε λόγος για δίκαιη νίκη με πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Συνθέσεις:
Κένταυρος: Πότσκα, Τζήκας, Πανάρετος, Χουχονίκος, Πάπος, Ευάγγ. Γώγος, Νιτσάι, Ανδρέου, Μπογδανίδης, Μητρόπουλος (10' λ.τρ. Βρέκουλος-80' λ.τρ. Παπαμαρκάκης), Μεγιάννης (60' Τσατσάνης).
Άνθιμος Γαζής: Σαλαμουσάς, Πατρώνης, Κωστάκης, Λάσκος, Σπυρόπουλος, Σιδηρόπουλος (46' Κουτσουνίδης), Καρασιώτος, Κουρτέσης, Μπακογιάννης, Τζορβατζής (65' Τσεπάνης), Παλάσης (83' Καρασάββας).