noodles volos banner

Δάφνη-Κένταυρος 1-0

Με γκολ του Φώτη Παπαδόπουλου στο 15ο λεπτό, η Δάφνη πήρε άλλο ένα τρίποντο με σκορ 1-0 κόντρα στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Το γκολ σημειώθηκε από ατομική ενέργεια και πάσα του Δεμίρη, με τον Παπαδόπουλο να κινείται παράλληλα με το τέρμα, να αποφεύγει έναν αντίπαλο και να σουτάρει εύστοχα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Πριν το γκολ ο Γεωργίου είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 8ο λεπτό, ενώ μετά το 1-0, μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία όταν ο Δεμίρης σούταρε, απέκρουσε ο Πότσκα και ο Παπαστεργίου αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Επίσης, ο Παπαδόπουλος είχε σουτ στην αριστερή κάθετη δοκό στο 51ο λεπτό. Από τον Κένταυρο, ο Στέφανος Γώγος ανέφερε ότι “ο διαιτητής δεν άφησε την ομάδα του να παίξει”, με τους Πηλιορείτες να έχουν καλύτερη απόδοση στο β' μέρος με την είσοδο του Μπογδανίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου, Αβλουγιάρης, Λούκας, Παπαστεργίου, Γεωργίου (20' λ.τρ. Κουλάκογλου), Γιούργας, Τσομπανόπουλος (57' Καρακάνας), Παπαδόπουλος, Δεμίρης.
Κένταυρος: Πότσκα, Τζήκας, Εκταρίδης, Πάπος, Λιάτζουρας, Β. Γώγος, Νεγιάννης (46' Μπογδανίδης), Βαρσαμάς, Ανδρέου (62' Παπαδημητρίου), Νιτσάι, Φ. Γώγος (60' Πανάρετος).