noodles volos banner

H 6η στροφή της Β' ΕΠΣΘ

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται η Β' ΕΠΣΘ που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ένα παιχνίδι γίνεται το Σάββατο και τα υπόλοιπα τέσσερα την Κυριακή.Το ματς που ανοίγει την αυλαία είναι αυτό ανάμεσα στον Κένταυρο και την Ακρόπολη. Η ομάδα του Νοτίου Πηλίου θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη κόντρα στο σύλλογο του Σέσκλου, που επιστρέφει από ρεπό, και έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Το πρωί της Κυριακής, ο Παγασητικός φιλοξενεί τη Σκόπελο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να γυρίσουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο ήττες, ενώ οι νησιώτες να διατηρήσουν το απόλυτο των βαθμών. Η Σκόπελος έχει πέντε νίκες μέχρι στιγμής, ενώ το κυριακάτικο ματς θα είναι ξεχωριστό καθώς από την ΕΠΣΘ θα της απονεμηθεί το Κύπελλο Ήθους και μετάλλια για την περασμένη σεζόν όταν οι παίκτες της δεν δέχθηκαν καμία κόκκινη κάρτα.
Το απόγευμα, στη Σούρπη οι Αργοναύτες που έχουν μόνο ήττες κοντράρονται με τη Δάφνη που μετράει τέσσερα τρίποντα και προβάλει ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Στα Κανάλια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα με έξι βαθμούς και τον Τοξότη που έχει τρεις περισσότερους, ενώ ο δεύτερος Πηλέας αγωνίζεται στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με αντίπαλο τον Άνθιμο Γαζή.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 8/11
Κένταυρος-Ακρόπολη, γήπεδο Αγ. Γεωργίου Νηλείας στις 15:00
Κυριακή 9/11
Παγασητικός-Σκόπελος, γήπεδο Olimpico στις 11:30
Αργοναύτες-Δάφνη, γήπεδο Σούρπης στις 15:00
Απόλλων Καναλίων-Τοξότης, γήπεδο Καναλίων στις 15:00
Πηλέας-Άνθιμος Γαζής, γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος στις 15:00