noodles volos banner

Πηλέας-Δάφνη 0-2

Εκτός έδρας νίκη για τη Δάφνη, με 0-2 στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος επί του Πηλέα. Ο 15χρονος Γεωργίου άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από σέντρα-σουτ του Τσένα, ενώ το 0-2 έκανε ο Ευαγγελός με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη. Φάση-κλειδί για την εξέλιξη του ματς ήταν το χαμένο πέναλτι που είχε ο Αγγέλης στο 14ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε ο Χατζηβασιλείου. Για τον Πηλέα, ο Σούλης Κατσικαδάμος ανέφερε πως η ομάδα του είχε χαμένες ευκαιρίες τους Αγγελή, Ζουλένκο, Μπρισμπέο και Χατζησταμάτη στο πρώτο μέρος και χαμένο τετ-α-τετ με τον Μπραχιμάι στο 80'. Όσον αφορά στη Δάφνη, ο Σταύρος Σταμπουλής σχολίασε πως η νίκη της ομάδας του ήταν δίκαιη και θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο εάν οι Γεωργίου, Τσένα στο α' ημίχρονο και οι Τσιβγιούρας (δύο φορές), Γεωργίου, Γιούργας στην επανάληψη ευστοχούσαν σε κάποια από τις φάσεις για γκολ που είχαν. Αξίζει να τονίσουμε ότι ελλείψει τερματοφύλακα στον Πηλέα για τη σημερινή αναμέτρηση, κάτω από δοκάρια έπαιξε ο Δεδούσης.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Δεδούσης, Καζάκης, Δημητρίου, Χατζησταμάτης, Αλβανόπουλος (80' Μ. Ματθαίου), Ζουλένκο, Κατσικαδάμος (65' Μπραχιμάι), Αγγέλης (72' Ηλ. Ματθαίου), Κ. Μπρισμπέος, Θάνος, Καναράς.
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Κούτσικος, Παπαστεργίου, Παπαδόπουλος, Τσάτσος, Αγγ. Βλιώρας (60' Χιώτης), Τσένα, Γιούργας, Δεμίρης, Ευαγγελός (89' Αν. Βλιώρας), Γεωργίου (76' Τσιβγιούρας).