noodles volos banner

Δεκαεπτά ανανεώσεις στη Δάφνη που οργανώνει ξανά την ακαδημία της, πρώτη στις 4/8

Προχωράσει ο σχεδιασμός της Δάφνης για την επόμενη σεζόν, που θα βρει τη βολιώτικη ομάδα στη Β' ΕΠΣΘ με νέο προπονητή τον Σταύρο Σταμπουλή και με επιστροφή στην έδρα της που είναι το γήπεδο της Νεάπολης. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν κανονικά στην ομάδα. Έτσι, ανακοινώθηκε η παραμονή στο ρόστερ 17 παικτών που είναι οι: Γιάννης Μπαρτζώκας, Χρήστος Αβλουγιάρης, Γιάννης Τσάτσος, Αποστόλης Κουλάκογλου, Κωνσταντίνος Δεμίρης, Φώτης Παπαδόπουλος, Γκέντιαν Τσένα, Μελέτης Γιούργας, Βαγγέλης Λάιος, Θανάσης Παγουρτζής, Στέργιος Καρακάνας, Κώστας Κούτσικος, Κώστας Κουτικλιάς, Δημήτρης Τσιβγιούρας, Γιώργος Φιλοσόγλου, Νίκος Χιώτης, Προκόλης Ευαγγελός.

Ελεύθεροι έμειναν οι Θοδωρής και Γιώργος Αράπης, Κώστας Παπαγακής, Κώστας Κανταράκιας, Δημήτρης Ζαγκαβιέρος, Βαγγέλης Σατραζέμης, Στέφανος Πριτσίνης.

Ο Κώστας Πολυμερόπουλος θα καταταγεί στο στρατό, με τη διοίκηση να του εύχεται καλή θητεία, ο Γιάννης Πρωτούλης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός ομάδος, ενώ θα απέχουν οι Άγγελος Γιαννόπουλος και Δημήτρης Στρούγγης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πανελληνίων εςξετάσεων αντιστοίχως.

Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 4 Αυγούστου. Τέλος, στην ομάδα φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα υποδομών υπό την επίβλεψη του Σταύρου Σταμπουλή.Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για θέματα μεταγραφών κι οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα υποδομών είναι: 6988760757 (Αθανάσιος Αγγελόπουλος), 6974561823 (Τσάτσος Βασίλης) και 6983181072 (Γιούργας Σωτήρης).

Last modified onThursday, 17 July 2014 14:38