noodles volos banner

Αετός – Άθλος 2-1

Με 2-1 κέρδισε ο Αετός Κερασιάς τον Άθλο, με τον νικητή να κρίνεται στο τέλος. Συγκεκριμένα στο 84’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς με «κεραυνό» του Τσαμπάζη.

Μόλις στο 7’ ο Αετός προηγήθηκε μετά από κόρνερ του Αλατά και καρφωτή κεφαλιά του Μπαλτσάκη. Πέντε λεπτά μετά ο Καραδήμας έβγαλε τη σέντρα και ο Ανδρωνάς με κεφαλιά την έστειλε στο δοκάρι. Στην επαναφορά όμως ο ίδιος παίκτης πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πριν το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων έχασαν τετ α τετ με τον Σκουλή να στέλνει την μπάλα άουτ. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 84’ ο Τσιουρής έβγαλε την κάθετη πάσα και οΤσαμπάζης με προσωπική ενέργεια και έναν «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στην εστία του Γκόγκου, που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο 17χρονος τερματοφύλακας πάντως του Άθλου μαζί με τον συνομίληκο του Γοδινόπουλο, ήταν από τους κορυφαίους των φιλοξενουμένων για ακόμα ένα ματς. Την εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Γκόγκου, εξήρε και ο αντίπαλος προπονητής, που είδε αρκετές προσπάθειες των παικτών του να σταματούν από τον νεαρό γκολκίπερ. Ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα έμεινε ο προπονητής του Άθλου, Μιχάλης Ανδρωνάς.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ: Μπουρίτας, Παπαϊωάννου, Τσιουρής, Καρπούζας Αλ., Μπαλτσάκης, Μαρούφ (70' Γκουγιάννος) , Αλατάς, Παπαναγιώτου, Τσαμπάζης, Χουσεϊν, Ζήσης Ν.

ΑΘΛΟΣ: Γκόγκος, Γοδινόπουλος, Κωτούλας Γ. (46’ Κοντοβάς), Σαμουρδάνης, Ανδρωνάς, Καραδήμας, Κωτούλας Απ., Κακασής, Ελευθερίου (60’ Νιάκας), Καμπουρίδης (75’ Σκουλής), Ξινός

Last modified onSunday, 29 December 2013 19:44