noodles volos banner

Αργοναύτες-Μακρινίτσα 1-3

Η Μακρινίτσα πήρε διπλό απέναντι στους Αργοναύτες με 1-3 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. 

Οι Αργοναύτες προηγήθηκαν με 1-0 στο 11’ με τον Κυριάκο Μπαλίου, όμως δεν χάρηκαν για πολύ. Τέσσερα λεπτά μετά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι στη Μακρινίτσα για ανατροπή του Παπαϊωάννου από τον Καλοδήμο. Οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση του και διαμαρτυρήθηκαν, ενώ υποστηρίζουν ότι δόθηκε καθυστερημένα. Ο Αγγέλης που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1. Δύο σουτ του Ζάρα στο 35’ και στο 42' δεν βρήκαν στόχο για τους γηπεδούχους και έτσι η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 56’ η Μακρινίτσα διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μαστακούλη που έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα, ενώ στο 78’ ο σκόρερ του δεύτερου γκολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι παρότι συνέχισαν με δέκα δεν πτοήθηκαν και πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Αδαμάκο στο 86’. Στο 77’ οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Νικογιάννη, ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε και στις καθυστερήσεις ενώ στο 88’ ο Ψαθάς σούταρε άουτ.

Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Αργοναυτών έκανε ο 15χρονος Μπερέκος.

Συνθέσεις:
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Καλοδήμος, Καλαμάς (72’ Ψαθάς), Νικογιάννης, Μπαλίου, Δαϊλιάνης (61’ Κουλούμπαρδος), Δημητρίου, Κουφάκης, Καράγγελος, Τηγανόπουλος, Γκαμπλιάς, Ζάρας Β.Κ.  (80’ Μπερέκος).
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ:  Πρέζας, Αρβανίτης, Βαρσαμάς, Σαρακατσάνος Π. (35’ λ.τρ. Παπακώστας), Ντελάκος, Ντε λα κρουζ (60’ Ξίφος), Μαστακούλης, Παλάντζας, Παπαϊωάννου, Αδαμάκος, Αγγέλης (75’ Παπουτσής). 

Last modified onSunday, 08 December 2013 18:44