noodles volos banner

ΑΕ 2002-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-2

Άλλη μία νίκη για τους Νέους Αθλητές με σκορ 2-0 στο γήπεδο της Γατζέας επί της ΑΕ 2002. Το ματς ξεκίνησε με ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που είχαν στον πάγκο τους τον Θανάση Παχή, όταν ο Πολυχρόνου στο 3ο λεπτό βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταμέλο αλλά ο τελευταίος βγήκε νικητής από τη μονομαχία τους. Στο 20ό λεπτό, υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι παίκτη των Νέων Αθλητών. Το εκτέλεσε ο Πολυχρόνου και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, αφού ο Σταμέλος απέκρουσε και έπειτα χτύπησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο, στο 35' με τον Αλεξανδρή και στο 38' με τον Ανγκόλι, από πάσα του πρώτου σκόρερ κι κατόπιν φρόντισαν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα. Σουτ των Αλεξανδρή και Καλόγηρου στο β' μέρος δεν βρήκαν στόχο. Ήταν μια "επαγγελματική" νίκη για τους Νέους Αθλητές κόντρα σε δυνατό αντίπαλο, ενώ ο Θάνος Θεοδώρου έκανε και συντήρηση δυνάμεων ορισμένων παικτών αφού την Τετάρτη ακολουθεί ο νοκ-άουτ προημιτελικός αγώνας Κυπέλλου στο "Π. Μαγουλάς" με τη Σκιάθο. Τέλος, οι άνθρωποι της ΑΕ 2002 εύχονται περαστικά στον Κ. Βουρδάκη που αποχώρησε νωρίς τραυματίας από τη σημερινή συνάντηση.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Πατρίκιος, Σκουργιάς, Μπικοράρος, Σταθόπουλος, Παπαϊωάννου, Βέργος (40' λ.τρ. Κούρτι), Παρίσης (70' Κουβαράς), Καλαϊτζίδης, Πολυχρόνου, Φιλίππου, Τζοβάρας (60' Κουλοχέρης).
Νέοι Αθλητές Νίκης: Σταμέλος, Μπατσικώστας, Λάμπρου, Τσαγγαράς (55' Παπαπορφυρίου), Μαργαρίτης, Χονδρός, Κ. Βουρδάκης (15' λ.τρ. Καλόγηρος), Ευθυμίου, Στ. Βουρδάκης, Αλεξανδρής, Ανγκόλι (75' Παπαστεργίου).