noodles volos banner

Αχιλλέας-Άθλος 3-2

Τρία γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πέτυχε ο Αχιλλέας, μόνο που σήμερα ήταν αρκετά για να του χαρίσουν τη νίκη, με σκορ 3-2 απέναντι στον Άθλο στο γήπεδο του Αχιλλείου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό όταν φάουλ του Ανδρωνά σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ξυνός από κοντά άνοιξε το σκορ. Ο Αχιλλέας ισοφάρισε με αυτογκόλ του Σαμουρδάνη στο 18' και πέτυχε την ανατροπή με τον Αποστόλη Πλασταρά στο 28'. Ο έμπειρος φορ και ικανότατος σκόρερ έχει ρυθμό και βρίσκει πλέον δίχτυα με μεγαλύτερη συχνότητα. Στο 33' έκανε το 3-1. Ο Άθλος μείωσε στο 70' με πλασέ του Νιάκα. Οι γηπεδούχοι επισήμαναν ότι είχαν ευκαιρία με τον Πλασταρά στο 43' για τέταρτο τέρμα όπως και σε δύο περιπτώσεις με τον ίδιο παίκτη και τον Αραπίτσα στο β' ημίχρονο. Για τον ΆΘλο, ο Μιχάλης Ανδρωνάς ανέφερε ότι η ομάδα του για ακόμη μία φορά έχασε ματς στο οποίο ήταν καλύτερη. Είχε μεγάλη ευκαιρία στο 15' με τον Απ. Κωτούλα για το 0-2 και δοκάρι σε κεφαλιά του Ξυνού στο 55'.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Ζωγραφάκης, Μαλλιαρός, Αεγυρίου (75' Χρ. Ραχιώτης), Διαμαντής, Χρ. Παναγιώτου, Χασιώτης, Τσεκούρας, Απ. Παπανιώτου (55' Αραπίτσας), Γελές, Πλασταράς, Γ. Παναγιώτου.
Άθλος: Μέμος, Γοδινόπουλος (85' Μπέης), Γ. Κωτούλας, Σαμουρδάνης, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς (58' Καμπουρίδης), Απ. Κωτούλας, Ανδρωνάς, Ελευθερίου, Σχουλής (58' Σχουλής), Ξυνός.