noodles volos banner

Λαχειοφόρος κλήρωση από τον Πύρασο στην Γιορτή Κρασιού

Στη Γιορτή Κρασιού της Νέας Αγχιάλου, ο Πύρασος, σε συνεργασία με την Αγχίαλο, θα πραγματοποιήσει λαχειοφόρο με πλούσια δώρα κάθε ημέρα. Συγκεκριμένα, τα δώρα είναι ταξίδι σε Σκιάθο, Σκόπελο, Μυτιλήνη και μαθήματα οδήγησης αξίας 200 ευρώ στη σχολή Δρομέας. Ο Πύρασος είναι στους συλλόγους που συνδιοργανώνουν τη ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ και καλεί όλο τον κόσμο από αύριο που αρχίζει η σημαντική αυτή εκδήλωση-θεσμός της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας έως την Κυριακή που ολοκληρώνεται, να δώσει το «παρών» για στιγμές διασκέδασης με άφθονο κρασί, φαγητό και ζωντανή μουσική. Έναρξη: Πέμπτη 15/8 : Γιώργος Μαργαρίτης, Παρασκευή 16/8: Γιώργος Πάγκαλος και Αϊντα, Κεντρική Βραδιά: Σάββατο 17/8: Πέγκυ Ζήνα, Κυριακή 18/8 : Κώστας Σαφέτης – Γιώτα Γρίβα.

 

Ο Δήμος Βόλου και η  Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου σε συνεργασία με τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου ΔΗΜΗΤΡΑ και τους συλλόγους της περιοχής, διοργανώνουν από 15 ως 18 Αυγούστου την Γιορτή Κρασιού 2013, σ΄ έναν όμορφο χώρο στην παραλία της Νέας Αγχιάλου,  υποσχόμενοι στους επισκέπτες ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Σε όλους τους επισκέπτες της Γιορτής, θα προσφερθεί δωρεάν παγωμένο κρασί από τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει: Πέμπτη 15 Αυγούστου2013 : Έναρξη – εγκαίνια Γιορτής. Λαϊκή βραδιά με τον μοναδικό Γιώργο Μαργαρίτη και την ορχήστρα του. Είσοδος  6€. Παρασκευή 16 Αυγούστου: Ο Γιώργος Πάγκαλος και η Αΐντα σε ένα μοναδικό γλέντι με χορό μέχρι πρωίας. Συμβολική τιμή 1€. Σάββατο 17 Αυγούστου: Η εκπληκτική Πέγκυ Ζήνα σ’ ένα  λαϊκό πρόγραμμα,  ερμηνεύοντας  παλιές και νέες επιτυχίες της. Μαζί της ο Λούκας Γιώρκας και η παρέα του! Είσοδος: 10€. Κυριακή 18 Αυγούστου: Ο Κώστας Σαφέτης  και η Γιώτα Γρίβα  με την ορχήστρα τους σε ένα δημοτικό  – λαϊκό γλέντι. Είσοδος: 5€. Παιδιά κάτω των 10 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο. Η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου, θεσμός πλέον για την περιοχή, διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1960. Πάντα επικρατούσε κέφι, ενθουσιασμός και διασκέδαση ανάλογη με εκείνη που υπήρχε τις μέρες του τρύγου στην Αγχίαλο της Ανατολικής Ρωμυλίας. Το μεράκι για την καλλιέργεια της αμπελουργίας , παραμένει η σημαντικότερη κοινή πολιτιστική παράμετρος της παλαιάς και της Νέας Αγχιάλου. Κάθε χρόνο η γιορτή διοργανώνεται στηριζόμενη σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που να είναι προσιτό σε όλους, σ’ έναν χώρο πραγματικά πολύ όμορφο και φιλόξενο, δίπλα στην θάλασσα.