noodles volos banner

To φιλικό του Πυράσου με τον Ηρακλή

Ο Π. Κοντοβάς προ του τερματοφύλακα Μαντζαφλάρα, στιγμιότυπο από το σημερινό φιλικό στη Ν. Αγχίαλο Ο Π. Κοντοβάς προ του τερματοφύλακα Μαντζαφλάρα, στιγμιότυπο από το σημερινό φιλικό στη Ν. Αγχίαλο

Στην ιστοσελίδα του Πυράσου www.pyrasos.com, η ομάδα της Νέας Αγχιάλου ανέβασε ρεπορτάζ για το σημερινό φιλικό με τον Ηρακλή. Το ρεπορτάζ σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πυράσου: "Σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Νέα Αγχίαλο, χωρίς διαιτητές, ο Πύρασος κέρδισε 4-0 τον Ηρακλή Βόλου με δύο γκολ του Παναγιώτη Κοντοβά, ένα του Δενελάβα -στο α' ημίχρονο- και ένα του νεαρού Παπαμαργαρίτη στο φινάλε της αναμέτρησης. Στο β' μέρος, ο Χάνος αστόχησε σε πέναλτι που απέκρουσε ο Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα του Ηρακλή στην επανάληψη ελλείψει δεύτερου γκολκίπερ για τη βολιώτικη ομάδα.

Πύρασος: Α' Ημίχρονο: Κοντογιάννης, Κυριάκος, Στεφανής, Μπασδάνης, Αποστολίδης, Βαγγελάκος, Χάνος, Λιάρος, Κωνσταντάκος, Π. Κοντοβάς, Δενελάβας. Β' Ημίχρονο: Κιλμπασάνης, Παρασκευόπουλος, Γκάγκας, Πλαβός, Γ. Κοντοβάς, Βαγγελάκος, Χάνος, Λιάρος, Χατζητρακόσιας, Μίλτος, Κολώνης. Στα τελευταία 10 λεπτά έπαιξαν και οι Ερρίκος Βαν ντε Γουίχε, Γιαννούχος, καθώς και οι νεαροί παίκτες από την ακαδημία της ομάδος μας που ακολουθούν την προετοιμασία και είναι οι Σαματάς, Τσέλιοε, Κυριέρης, Τοκαλής, Κόκκαλης, Τσάμης, Μορφακίδης, Παπαμαργαρίτης.

Ηρακλής Βόλου: Α' Ημίχρονο: Μαντζαφλάρας, Σαμαράς, Σατραζέμης, Μόκιας, Γιαννούκος, Σινάνης, Κίτσος, Ελευθερίου, Λεβέντης, Χιώτης (υπό δοκιμή), Καψάλης. Β'  Ημίχρονο: Σαμαράς, Μάρας, Ράμα, Μαστροπαναγιώτης, Ψαρόμπας, Κεμάλι, Θάνος, Αχ. Δαμάσκος, Χρ. Δαμάσκος, Αναστασίου".