noodles volos banner

Η πρώτη της Αγχιάλου (φωτογραφίες)

Mε όνειρα και φιλοδοξίες άρχισε σήμερα η σεζόν 2013-2014 για την Αγχίαλο Φθιώτιδες Θήβες με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του συλλόγου στην Α' Τοπική Κατηγορία.

Το "παρών" έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής Γιώργος Πλατανιάς και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αφού μοιράστηκε το αθλητικό υλικό, έγινε ο αγιασμός, ακολούθησε μία αναμνηστική ομαδική φωτογραφία για την ιστοσελίδα μας και στη συνέχεια οι παίκτες τέθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή τους.
Μιλώντας στο magnesiasports ο πρόεδρος της Αγχιάλου, Γιάννης Παπουτσής ανέφερε μεταξύ των άλλων: "Από πέρυσι βάλαμε όλοι μαζί τον πήχη ψηλότερα και στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο της ανόδου επειδή ήμασταν ενωμένοι ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Φέτος μάς περιμένει μία σεζόν με αυξημένες υποχρεώσεις και σίγουρα η ομάδα μας αλλάζει επίπεδο. Στηριζόμαστε στο ντόπιο στοιχείο καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από τη Νέα Αγχίαλο. Επιλέξαμε να εμπιστευτούμε ξανά τα παιδιά που ανέβασαν κατηγορία την ομάδα γιατί το αξίζουν και έδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Θεωρώ ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε το στόχο που δεν είναι άλλος παρά μόνο η παραμονή στην Α' Κατηγορία".
Ο προπονητής Γιώργος Πλατανιάς, που έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στην Αγχίαλο, βρίσκεται για τρίτη σεζόν στην τεχνική ηγεσία και μπορεί να υπολογίζει σε ρόστερ που απαρτίζεται από τους παρακάτω 34 ποδοσφαιριστές: Καραγεώργο, Ρομανό, Παπουτσή, Βοδενιώτη, Γκόλια, Μηδειάτη, Μπολιό, Στεργίου, Φ. Κίτσο, Κ. Κίτσο, Ζητούδη, Ι. Κουφαδιλάκη, Γ. Κουφαλιδάκη, Μαυρόπουλο, Ρούλη, Δράγνη, Σίμο, Γκινίδη, Τσέλιο, Φούκη, Καραγιώργο, Τσαμπήρα, Τσανάκα, Δανόπουλο, Παπαδάκη, Τσαρδακά, Πήλο, Διαμαντένια, Βέτσικα, Μπούτλα, Αποστόλου, Τσιαμούρα, Σγατζή, Σοφιανό.
Υπενθυμίζεται ότι η Αγχίαλος μετράει μόλις τέσσερα χρόνια ζωής στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ. Αγωνίστηκε δύο χρονιές στη Γ' Τοπική, δύο στη Β' με την κατάληψη της 7ης θέσης τη σεζόν 2011-12 και της 2ης την περασμένη περίοδο, κερδίζοντας την άνοδο σε αγώνα-μπαράζ με τη Δάφνη που κρίθηκε στα πέναλτι.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ