Logo
Print this page

Οργή Πύρασου για τη διαιτησία Νικόπουλου

Οργή επικρατεί στον Πύρασο για τη διαιτησία Νικόπουλου στο εντός έδρας ματς με την Ακρόπολη, με την ομάδα του Σέσκλου να φεύγει με το διπλό με σκορ 1-2. Μάλιστα η διοίκηση εξέδωσε και ανακοίνωση, πιυ αναφέρει τα εξής:

"Εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα στο φετινό πρωτάθλημα, ήρθε η διαιτησία του Νικόπουλου στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι, με άξιο συμπαραστάτη τον επόπτη Γόργορη, για να μας προσφέρει άλλη μία κακόγουστη φάρσα. Με το σκορ στο 1-1 στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια του σε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Ζαχαράκη, με την κλωτσιά που δέχθηκε στο καλάμι ο ποδοσφαιριστής μας να ακούγεται …μέχρι το Σέσκλο… Και ολοκλήρωσε το έργο του λίγο πριν τη λήξη. Ο Ζαχαράκης σημείωσε γκολ και ο διαιτητής λανθασμένα το ακύρωσε ύστερα από συνεννόηση με τον α’ βοηθό.

Το κορυφαίο πάντως μας το επιφύλαξαν στα αποδυτήρια, όταν ο επόπτης παραδέχθηκε ότι ακύρωσε το γκολ ύστερα από τη διαμαρτυρία του παίκτη της Ακρόπολης. Αν είναι δυνατόν, πού αλλού το έχετε δει, ενώ ο επόπτης πάει στη σέντρα και ο διαιτητής έχει δείξει γκολ, να το ακυρώνει επειδή του διαμαρτυρήθηκε ένας παίκτης!!! Σε ένα πρωτάθλημα που κάθε αγωνιστική βλέπουμε να γίνονται …πράγματα και θαύματα, η ομάδα μας έχει πέσει θύμα εγκληματικών διαιτησιών που της έχουν στερήσει πολλούς βαθμούς. Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι γιατί στα περισσότερα γήπεδα παρατηρούνται φαινόμενα βίας, που βεβαίως σε κάθε περίπτωση τα αποδοκιμάζουμε. Στο γήπεδο σήμερα (σ.σ. χθες) βρέθηκαν δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΘ και καμάρωσαν τον Νικόπουλο, τον Γόργορη και το έργο τους… Είμαστε μια νέα διοίκηση που προσπαθεί να κρατήσει ψηλά την ομάδα μας σε αγωνιστικό κι οργανωτικό κομμάτι. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε αρεστοί, ωστόσο θα συνεχίσουμε το έργο μας όσα εμπόδια κι αν μας βάλουν, γιατί ο Πύρασος με την ιστορία 66 ετών δεν είναι περαστικός από το τοπικό ποδόσφαιρο, όπως οι διαιτητές και τα στελέχη της ΕΠΣΘ… Από εδώ και πέρα, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και να μην τις ζητάει από εμάς…"

Ο Πύρασος προηγήθηκε στο 8′ με γκολ του Σαμαρά,σουτ ύστερα από ωραία πάσα του Ζαχαράκη αλλά στο δεύτερο μέρος δέχθηκε δύο γκολ, στο 54′ από τον Μόσιο και στο 77′ από τον Μιχολίτση. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]