Logo
Print this page

Εντυπωσιακός ο Θησέας, 6-0 την Αγία Παρασκευή

Εύκολη νίκη για τον Θησέα που επικράτησε της Αγίας Παρασκευής, με σκορ 6-0, στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ (24/2). Η ομάδα της Αγριάς επιβεβαίωσε με τον πιο πειστικό τρόπο τον "τίτλο του φαβορί", απέναντι στην νεανική ομάδα της Αγίας Παρασκευής, εδραιώνοντας από νωρίς την κυριαρχία της και πετυχαίνοντας δύο τέρματα μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο, τα οποία "κλείδωσαν" τη νίκη της.

Αρχικά στο 16' την μπροστινή μπαλιά του Σφάκα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Γκουγκούδης που με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ισά βρέθηκε από τα δεξιά και σέντραρε, με αποδέκτη τον Βλάχο, που πλάσαρε σωστά τον Τσιτσιρίκο, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Το "ασφαλές" 2-0 για τον Θησέα έμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα τέσσερα τέρματα. Στο 59', ύστερα από σέντρα του Σφάκα, ο Βλάχος "σέρβιρε" με το κεφάλι στον Αντζούρη, ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή πέτυχε με νέα κεφαλιά το 3-0.

Στο 70ο λεπτό, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση, ο Μερμίγγης "έσπασε" με το κεφάλι στον Βλάχο, ο οποίος κατέβασε την μπάλα και με ισχυρό σουτ στο ύψος της μικρής περιοχής, νίκησε τον Τσιτσιρίκο με δυνατό σουτ για το 4-0.

Οι γηπεδούχοι δε σταμάτησαν, όμως, εκεί. Έξι λεπτά αργότερα, ο Μερμίγγης ανέλαβε ξανά τον ρόλο του δημιουργού και έκανε την μπαλιά για τον Αντζούρη, που με προβολή έκανε το 5-0.

Το "κερασάκι στην τούρτα" έβαλε ο Μερμίγγης που αυτήν τη φορά σκόραρε ο ίδιος, με όμορφο σουτ, από θέση μέσα δεξιά της περιοχής στην αριστερή γωνία της αντίπαλης εστίας, πετυχαίνοντας το 6-0.

ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Δημουλάς, Ιωάννου, Τανάγιας (31' λ. τρ. Αντζούρης), Σφάκας, Βλάχος, Αραμπατζής (64' λ.τρ. Μίλτος), Γκουγκούδης (49' Καραλόπουλος), Ισά (69' Μερμίγγης)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος (25' λ.τρ. Ιωακειμίδης), Παναγιώτου, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Λιάτσικος (57' Τσίλογλου), Κατσαγεωργίου (66' Μπόλης), Γιαννούλας, Αλαμάνης (78' Μπούργος), Τρίμμης, Καραγιάννης

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]