noodles volos banner

Πηλέας: Ανεκδιήγητη η απόφαση της Βέργου στο πέναλτι

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις της διαιτητή Κατερίνας Βέργου στο ματς με τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο εξέδωσε ο Πηλέας. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας χαρακτηρίζει ανεκδιήγητη την απόφαση να δοθεί πέναλτι στο 55’ εις βάρος της, με το οποίο κρίθηκε το παιχνίδι, ενώ έχει παράπονα και για τα σφυρίγματα από τη στιγμή που έγινε το 1-0 μέχρι τη λήξη.  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ότι έπαιζε ο δεύτερος του πρωταθλήματος και θριαμβευτής του προηγούμενου ντέρμπι κορυφής με μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της δε σημαίνει ότι πρέπει να βάζουμε διαιτητές αμφιβόλου αξίας και εμπειρίας να διευθύνουν το ματς με τη λογική του "εντάξει μωρέ εύκολο παιχνίδι είναι".

Να που τελικά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η ομάδα μας μέχρι το 55' κοίταξε στα μάτια την πολύ καλή και ποιοτική ομάδα του Διαγόρα. Άξιζε να προηγηθεί στο σκορ με απίστευτη χαμένη ευκαιρία τρία λεπτά νωρίτερα, μέχρι που η κυρία Βέργου με μια ανεκδιήγητη απόφαση και επηρεασμένη από τις πιέσεις του κόσμου των γηπεδούχων έστησε την ομάδα μας στα 11 βήματα και καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα... Αλλά και μετά το πέναλτι και μέχρι τη λήξη δεν πήραμε ούτε ένα σφύριγμα... Κύριοι της Επιτροπής διαιτησίας όσο το πρωτάθλημα φτάνει στην τελική ευθεία του πρέπει να προσέχετε πολύ στις επιλογές που κάνετε...!

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την φιλοξενία και ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει!»