Logo
Print this page

Τεράστια "μαγκιά" του Διαγόρα, 0-2 τον Θησέα με δέκα παίκτες

Οικονόμου, Καλιακούδας και Καραμανλής σε διεκδίκηση στο κέντρο του γηπέδου Οικονόμου, Καλιακούδας και Καραμανλής σε διεκδίκηση στο κέντρο του γηπέδου

Ομάδα με μέταλλο πρωταθλητή απέδειξε ότι είναι ο Διαγόρας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου, παρότι έμεινε προς το τέλος του πρώτου μέρους με δέκα παίκτες λόγω δίκαιης αποβολής του Καραμανλή, κατάφερε να «χτυπήσει» δύο φορές στην επανάληψη με τον Κουβελά, που έδειξε τη μεγάλη του κλάση και να πάρει μία τεράστια νίκη με 0-2 στο Βοηθητικό του ΕΑΚ με επί του πρωτοπόρου Θησέα, του οποίου το αήττητο έσπασε.

Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου μείωσε έτσι τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς (37-33) από τον Θησέα. Παράλληλα, εκκρεμεί και η ένσταση που έχουν κάνει οι Στεφανοβικιώτες για κακή συμμετοχή του Μπράνου στην αποστολή της ομάδας  της Αγριάς στο παιχνίδι με τον Πύρασο, με την ΕΠΣΘ να δικαιώνει σε πρώτη φάση τον Θησέα, αλλά ο Διαγόρας έχει προσφύγει στην ΕΠΟ.

Το ματς παρακολούθησε πολύς κόσμος, ενώ για παν ενδεχόμενο υπήρχε ισχυρή διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Στο πρώτο μέρος το άγχος και η νευρικότητα ήταν κυρίαρχα στοιχεία, χωρίς να δημιουργούνται φάσεις. Εξαίρεση το χαμένο τετ-α-τετ του Καλιακούδα μετά την πάσα του Κουβελά, με τον Στούκα να βγαίνει νικητής στο 39’.

Στο 40’ ο Καραμανλής χτύπησε από πίσω τον Ρουκά, ο οποίος πήγε πάνω του με πολλή δύναμη σώμα με σώμα και ενώ φύγει η μπάλα από τα πόδια του μέσου του Διαγόρα. Ακολούθησε σύρραξη κι όταν ηρέμησαν τα πνεύματα ο διαιτητής Μανώλης Σκουλάς έδωσε δικαιολογημένα την κόκκινη στον Καραμανλή, που παραδέχτηκε το σφάλμα του και ζήτησε συγγνώμη από τον Ρουκά, με τους δύο παίκτες να αγκαλιάζονται. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται σωστά ότι έπρεπε να αποβληθεί και ο Κοτζαθανάσης, ο οποίος έριξε γροθιά σε αντίπαλό του με το που ξεκίνησε η σύρραξη.

Στο 50’ ο Καλιακούδας έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Κουβελά με τον Στούκα και το συρτό πλασέ του επιθετικού του Διαγόρα κατέληξε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού. Ο Θησέας απάντησε στο 55’ με φοβερό γυριστό με το δεξί του Ιωάννου, που κατέληξε στο οριζόντιο.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Κουβελάς στο 50’ το έκανε στο 62’, που πήρε την κάθετη του Καλιακούδα, τον οποίον είχε τροφοδοτήσει αρχικά ο Δημητριάδης, πέρασε και τον Στούκα και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1.

Μάλιστα στο 70’ ο ίδιος παίκτης έφυγε πίσω από σέντρα μετά την ψηλοκρεμαστή πάσα του Γάρου, που εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη πάσα του Οικονόμου στον χώρο του κέντρου και πέρασε τον Στούκα, που βγήκε 25 μέτρα μακριά από την εστία του. Αμέσως μετά έστειλε την μπάλα προς την εστία έξω από την περιοχή και πλάγια δεξιά και ο Ιωάννου στην προσπάθειά του να αποκρούσει απλώς έστειλε με δύναμη στο βάθος της εστίας την μπάλα, αλλά είχε πάρει ήδη πορεία για γκολ. Με το δεύτερο γκολ λοιπόν του Κουβελά έγινε το 0-2 και από κει και πέρα ο Διαγόρας διαχειρίστηκε επιτυχώς το υπέρ του αποτέλεσμα, φτάνοντας σε μία μεγάλη νίκη.

ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Μοράλες (20’ λ. τρ. Τανάγιας), Ιωάννου, Αναστασίου, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Γκουγκούδης (62’ Βλάχος), Σφάκας (62’ Μίλτος), Ισά (73’ Μερμίγγης), Αραμπατζής

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Δημητριάδης, Κ. Καραπλιάγκος, Πρασσάς, Βουραζέρης, Σ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής, Κουβελάς (90’ Ακριβούσης), Γουτούλης (86’ Γάρος), Καλιακούδας (70’ Τρελόπουλος), Πάσχος (46’ Καναβός)

1syrraxi thiseas

Η σύρραξη στο 40' της συνάντησης

1roukas karamanlis

Ρουκάς και Καραμανλής τα λένε σε φιλικό τόνο λίγο μετά την αποβολή του δεύτερου

 

Last modified onSunday, 28 January 2018 14:11
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]