noodles volos banner

Προελαύνει ο Θησέας, 3-0 τη Σκιάθο

Τα δύο πρώτα γκολ του Θησέα έβαλε ο Γκουγκούδης Τα δύο πρώτα γκολ του Θησέα έβαλε ο Γκουγκούδης

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος ο Θησέας κατέβαλε και την αντίσταση της Σκιάθου με και πήρε τη 11η νίκη στο πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ.

Μελανό σημείο του αγώνα το σπάσιμο στο χέρι του Φιλιππούλη της Σκιάθου στο 22’ σε φάση ανύποπτη στη μεσαία γραμμή, ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο από τον πρόεδρο του Θησέα, Τάκη Αλιάτη.

Στο 9’ ο Γκουγκούδης βγήκε μετά από βαθιά μπαλιά του Μοράλες στην πλάτη της άμυνας της Σκιάθου και με πανέμορφο διαγώνιο σουτ από θέση μέσα δεξιά έγραψε το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 38’ από τον ίδιο παίκτη. Από τα αριστερά ο Μίλτος έβγαλε τη σέντρα και ο Γκουγκούδης κατέβασε ανενόχλητος την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με προβολή στο τετ-α-τετ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 41’ … χάθηκε η μπάλα, με τον Θησέα να «χτίζει» τη φάση από το κέντρο, με τον Αραμπατζή να περνά κάθετα για τον Ισά κι αυτός μέσα από την περιοχή «έσπασε» για τον Αραμπατζή, που είχε ακολουθήσει τη φάση και με πλασέ ουσιαστικά σε κενή εστία, αφού ο τερματοφύλακας της Σκιάθου είχε βγει να κλείσει τον Ισά, έκανε το 3-0.

Για τη Σκιάθο να σημειωθεί ότι ένα λεπτό, πριν δεχθεί το πρώτο γκολ, έχασε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά του Τουρναβίτη λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκε άλλο τέρμα και το σκορ δεν άλλαξε. 

Οι παίκτες, η διοίκηση και ο προπονητής του Θησέα εύχονται χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο ενόψει των γιορτών και περαστικά και καλή ανάρρωση στον άτυχο Ν. Φιλιππούλη. 

Last modified onSunday, 17 December 2017 14:07