noodles volos banner

Έδωσε απάντηση για την ένσταση του Διαγόρα ο Τ. Αλιάτης

Για το θέμα της ένστασης του Διαγόρα Στεφανοβικείου για κακή συμμετοχή του αναπληρωματικού τερματοφύλακα του Θησέα Β. Μπράνου στην αποστολή της ομάδας στο ματς Θησέας-Πύρασος 5-2 τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του αγριώτικου συλλόγου, Τάκης Αλιάτης.

Ο έμπειρος παράγοντας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στον Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico και τόνισε ότι θα μπορούσαν κι αυτοί να είχαν κάνει ένσταση για τον Ακριβούση, που μεταγράφηκε στον Διαγόρα από τον Θησέα και έπαιξε σε φιλικό με την ομάδα του Στεφανοβικείου, ενώ το δελτίο του ανήκε ακόμη στον Θησέα. Επίσης, τόνισε ότι δε γνώριζε τίποτα αυτός και η υπόλοιπη διοίκηση για το γεγονός ότι ο Μπράνος έχει και δίπλωμα προπονητή. Σ’ αυτό στηρίζεται η ένσταση του Διαγόρα και ζητά να χάσει στα χαρτιά το ματς με τον Πύρασο ο Θησέας. Να τονιστεί ότι σήμερα Τρίτη (12/12) το απόγευμα συνεδριάζει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ και θα αποφασίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το θέμα ο κ. Αλιάτης:

«Μετά το παιχνίδι που παίξαμε με τον Πύρασο, την Τρίτη (5/12) ο  Διαγόρας έκανε ένσταση για τον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Μπράνο, που είναι γυμναστής και από τη σχολή του στην Κομοτηνή του δόθηκε και δίπλωμα προπονητή.

 Εμείς αυτό δεν το γνωρίζαμε, γιατί δεν είναι γραμμένος στα μητρώα των προπονητών, και νομίζαμε πως είναι μόνο γυμναστής. Το παιδί δε μας είχε ενημερώσει για κάτι τέτοιο. Αυτό το γνώριζαν κάποιοι που τον είχαν πέρσι στην ομάδα τους, γιατί ένας προπονητής τον είχε πέρσι μαζί τους στον Ολυμπιακό Αμπελιάς (σ.σ. ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας). Αυτός σήμερα είναι ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου. Βέβαια, ο συγκεκριμένος παίκτης, που είναι τερματοφύλακας, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Πύρασο, αλλά και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα μας δεν έχει καμία υπαιτιότητα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο κι όχι εκτός γηπέδου.

Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει ένσταση στην αρχή του πρωταθλήματος στον Διαγόρα για έναν ποδοσφαιριστή μας, που μεταγράφηκε εκεί. Αναφέρομαι στον Ιωάννη Ακριβούση, ένα καταπληκτικό παιδί, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μας ζήτησε να πάει σε άλλη ομάδα και τελικά πήγε σε μία ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Διαγόρας. Βέβαια, μία βδομάδα πριν έπαιξε σε φιλικό Σκιάθος-Διαγόρας με δελτίο δικό μας. Υπάρχει και εικόνα και έχει γραφτεί σε φύλλο αγώνα. Εμείς όμως δε θέλουμε να κάνουμε τέτοια ενέργεια και να τιμωρήσουμε έναν ποδοσφαιριστή, ένα παιδί, που πραγματικά το θέλαμε στην ομάδα μας. Αν κάναμε ένσταση, ο παίκτης θα τιμωρούνταν για δύο χρόνια, ενώ θα είχε και συνέπειες το σωματείο.

Με τον Διαγόρα είχαμε μέχρι χθες μία πάρα πολύ καλή σχέση και η φιλοξενία τους στο ματς που δώσαμε ήταν άριστη. Μπορεί να έχουν δίκαιο τα παιδιά από το Στεφανοβίκειο, αλλά μπορεί να έχουμε δίκαιο κι εμείς. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι, εκτός του γεγονότος ότι δεν αποκόμισε ο Θησέας κάτι, γιατί στο παιχνίδι με τον Πύρασο ο Μπράνος ήταν μόνο στην αποστολή κα δεν αγωνίστηκε, ότι δεν έχουμε κάποια ευθύνη. Αν αρχίσουμε να κάνουμε ενστάσεις, τότε όλες οι ομάδες θα κάνουν ένσταση η μία στην άλλη.

Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με την ομάδα του Στεφανοβικείου, είτε είναι θετική η απόφαση μετά την ένσταση για μας είτε αρνητική. Θέλω να πω στον κόσμο να είναι λίγο πιο ήρεμος. Δεν υπάρχει θέμα αντιπαλότητας. Όλοι οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι μεταξύ μας».

 

Last modified onSunday, 28 January 2018 12:59