noodles volos banner

Άνθ. Γαζής: "Πιστεύουμε ότι ήταν κακή παρένθεση για τη Σκιάθο"

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Άνθιμος Γαζής, στην οποία γίνεται λόγος για επίθεση στον προπονητή της ομάδας, Σούλη Κατσικαδάμο στο ματς της Σκιάθου με την τοπική ομάδα και ύβρεις στους νεαρούς παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι μαθητές, όπως τονίζεται. Ωστόσο, εκφράζεται η πεποίθηση πως η φιλοξενία της Σκιάθου στην ομάδα τους ήταν μόνο μία κακή παρένθεση. 

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την ανακοίνωση του Α.Ο Σκιάθου (στο σάιτ του συλλόγου), θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα κάτωθι.

Η ομάδα μας, η πρώτη ιδρυθείσα ομάδα του Πηλίου, πέρυσι κατέλαβε την πρώτη θέση στην Β’ ΕΠΣΘ με διαφορά από τις υπόλοιπες, ενώ τιμήθηκε επίσης από την ΕΠΣΘ με το κύπελλο ΗΘΟΥΣ που για μας ισοδυναμεί με 30-40 πρωταθλήματα, αφού κανένας ποδοσφαιριστής ή παράγοντας δεν παρατηρήθηκε με κόκκινη κάρτα ή γράφτηκε σε κάποιο Φ.Α.

Εμείς αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια, διαθέτουμε το μικρότερο ηλικιακά ρόστερ καθώς και ένα πολύ μικρό μπάτζετ, αφού οικονομικές δυνατότητες δεν υπάρχουν. Κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν πληρώνεται και μόνη τους ευχαρίστηση είναι να αγωνίζονται με τη φανέλα του συλλόγου μας, να ανήκουν σε αυτή την μεγάλη οικογένεια του ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ, να διασκεδάζουν αγωνιζόμενοι  και να ξεδίνουν, ξεφεύγοντας από κακοτοπιές της εποχής αλλά και τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας στη χώρα μας.

Γι’ αυτό λοιπόν να είστε σίγουροι ότι σε όλα τα ματς θα αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, με πάθος, με τεράστια ψυχή που έχουν οι παίχτες μας, ανεξαρτήτως αντιπάλου, βαθμολογικής θέσης και κατηγορίας που βρισκόμαστε.

Φυσικά δε θα ξανακατεβούμε με τόσο ελλιπές ρόστερ σε οποιονδήποτε αγώνα, με μόνο 14 ποδοσφαιριστές όπως σήμερα, καθώς λόγω της μετακίνησης απουσίαζαν βασικοί ποδοσφαιριστές (Κουτσουνίδης, Παπαδόπουλος, Τζήμας, Μυλωνάς, Γεωργιάδης, Σαραφίδης, Λάσκος, Μπακογιάννης, Ξηρόφωτος), καθώς δούλευαν επειδή είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.

ΥΓ: Όσο για τις ύβρεις που δέχθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας και η επίθεση στον προπονητή μας από συγκεκριμένα άτομα, τα καταδικάζουμε και φυσικά και δεν ευθύνεται η διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου, αν και θα μπορούσε να επέμβει, όταν χρειάστηκε.

ΥΓ2: Από τους 14 ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στον αγώνα, οι 7 μαθητές αύριο θα πάνε σχολείο. Από αυτούς θα ζητήσουμε να γράψουν και μια έκθεση για το πώς πέρασαν στην εκδρομή τους (έτσι βλέπουμε τα παιχνίδια εμείς και ειδικά σε τέτοιες ηλικίες), για τις εντυπώσεις τους που αγωνίστηκαν απέναντι σε μια τόσο ιστορική, ποιοτική και με αξιόλογους ποδοσφαιριστές ομάδα,  και για το πώς πρέπει να αγωνίζονται, όπως τους προτείνετε.

ΥΓ3: Τέλος σήμερα στεναχωρηθήκαμε πραγματικά, αφού ποδοσφαιριστής μας αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη μετά από 2,5 χρόνια) στο 36’ και η ομάδα μας αγωνιζόταν για σχεδόν 60 λεπτά με παίχτη λιγότερο.

ΥΓ4: Ποιος δηλώνει άραγε για σωρεία ευκαιριών και 4!!!!! παρακαλούμε δοκάρια... και για ποιο λόγο, τα οποία αναφέρουν τα τοπικά σάιτ (δε φταίνε αυτά); Εμείς έχουμε να απαντήσουμε με την ανακοίνωση του Α.Ο Σκιάθου που τα διαψεύδει, καθώς γράφει για δύο μόνο αλλά και σε μια τεράστια ευκαιρία που χάθηκε από την ομάδα μας και συγκεκριμένα από τον 16χρονο επιθετικό Άγγελο Κίτσα στο 85’ που σε ανεπανάληπτο τετ α τετ τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Τέλος, ευχόμαστε ειλικρινά καλή συνέχεια στη Σκιάθο και να πετύχει τους υψηλούς στόχους της, όπως επίσης πιστεύουμε το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) να ήταν μια κακή παρένθεση, γιατί οι Σκιαθίτες φημίζονται για τη φιλοξενία τους».   

Last modified onTuesday, 12 December 2017 01:54