noodles volos banner

Σκληρή ανακοίνωση-καταγγελία από την Ακρόπολη

Το χτύπημα στον ποδοσφαιριστή της Άκη Χάνο από τον παίκτη του Πηλέα Μάριο Δεδούση καταγγέλλει με πολύ σκληρή ανακοίνωση η Ακρόπολη Σέσκλου, θεωρώντας ότι είχε δόλο και έγινε με σκοπό να του κάνει κακό.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Ακρόπολης καταδικάζουν την αλήτικη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του Πηλέα Μάριου Δεδούση, ο οποίος στο παιχνίδι ενάντια στην ομάδα μας χτύπησε εκτός φάσης τον ποδοσφαιριστή μας Άκη Χάνο με τον αγκώνα του λίγο κάτω από το στέρνο με δόλο και σκοπό να του κάνει κακό!

Ο ποδοσφαιριστής μας βρέθηκε στο έδαφος φωνάζοντας βοήθεια, μην μπορώντας να πάρει αναπνοή μιας και του κόπηκε η ανάσα, παγώνοντας του φιλάθλους και εμάς που βρισκόμασταν στο γήπεδο!

Ο αγώνας διεκόπη για 7 λεπτά και οι γιατροί έδωσαν στον παίκτη μας τις πρώτες βοήθειες. Ο διαιτητής κ. Χαλβατζάκος και οι επόπτες δεν είδαν τη φάση. Ο ποδοσφαιριστής μας συνέχισε κανονικά το ματς, αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού, μη νιώθοντας καλά, μετέβη στο νοσοκομείο και μετά από εξετάσεις διαγνώστηκε κάκωση. Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες και ζητούμε την τιμωρία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή Μάριου Δεδούση για την αλήτικη συμπεριφορά του».