noodles volos banner

Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Νίκος Τσιαντάκης

Με τον Νίκο Τσιαντάκη ως προπονητή και τον Βαγγέλη Τσουκάλη (έκανε την προετοιμασία και ήταν στον πάγκο και στο ματς του Κυπέλλου με τον Μαγνησιακό) ως τεχνικό διευθυντη θα συνεχίσει ο Ηρακλής Βόλου. Παράλληλα, ο κ. Τσουκάλης θα είναι προπονητής της ακαδημίας του συλλόγου, την οποία θα αναλάβει εξ ολοκλήρου. Η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου το διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλή Βόλου εν όψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει άμεσα. Τη συζήτηση που ακολούθησε απασχόλησαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία της ομάδας και ελήφθησαν αποφάσεις με γνώμονα πάντα την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ Βόλου, διεκδικώντας να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής Κατηγορίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Τσιαντάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα του Ηρακλή. Τεχνικός διευθυντής στην πρώτη ομάδα αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Τσουκάλης, ο οποίος παράλληλα θα αναλάβει ως προπονητής εξ ολοκλήρου την Ακαδημία του ΗΡΑΚΛΗ Βόλου.

Πρόκειται για δύο άξιους τεχνικούς, οι οποίοι, όπως εκτιμά η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ Βόλου, αναμένεται να προσφέρουν τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε νέες στέρεες βάσεις, ανοίγοντας το δρόμο για την αναβάθμιση του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Last modified onTuesday, 19 September 2017 08:57