Logo
Print this page

Τα αδέλφια Γιάννης και Βασίλης Μιχαλόπουλος στον Μαγνησιακό

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Μαγνησιακό, που απέκτησε τα αδέρφια Μιχαλόπουλου, τον τερματοφύλακα Γιάννη και τον αμυντικό μέσο Βασίλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Ο ΑΣΒ Μαγνησιακός ανακοινώνει τη μεταγραφή των αδελφών Γιάννη και Βασίλη Μιχαλόπουλου,  τους οποίους καλωσορίζει.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1985. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών, από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, αγωνιζόμενος από την αρχή στη θέση του τερματοφύλακα.

Η εμπειρία του είναι πάρα πολύ μεγάλη, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες και σε αρκετές από αυτές έχει κάνει πρωταθλητισμό. Εκτός από τοπικά πρωταθλήματα, έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο Δ’ Εθνικής φορώντας τη φανέλα του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου, του Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης καθώς και της Αθλητικής Ένωσης Διμηνίου.

Με την ΑΕ Διμηνίου έχει αγωνιστεί επίσης στην Α’ Τοπική, έχοντας πανηγυρίσει άνοδο την περίοδο 2009- 2010, ενώ επίσης στην Α’ Τοπική έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Παγασητικού, του Ηρακλή Β., και ου Άνθιμου Γαζή. Στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου αγωνίστηκε με την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας και στην Α’ Θεσσαλονίκης με την ομάδα Βασιλικά και με τον Ατρόμητο Αγίου Αντωνίου που έχει έδρα την περιοχή της Σουρωτής.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος έχει αγωνιστεί και στη Β’ Τοπική κατηγορία με τις ομάδες του Παλατιακού, του Τοξότη, του Άνθιμου Γαζή με τον οποίο πέτυχε άνοδο την περίοδο 2011- 2012, όπως και με τον Παγασητικό, με τον οποίο πανηγύρισε επίσης άνοδο τη χρονιά 2015- 2016.

Στο παλμαρέ του έχει και την κατάκτηση ενός κυπέλλου ΕΠΣΘ με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο και τότε ο Γιάννης Μιχαλόπουλος ήταν συμπαίκτης με τον σημερινό πρόεδρο της ομάδος Κωνσταντίνο Γκουγκουλιά.

Επίσης, ο εμπειρότατος τερματοφύλακας έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ομάδος, καθώς υπήρξε στις προεπιλογές και συμμετείχε σε διάφορα τουρνουά σε όλη την Ελλάδα.

Δήλωση Γιάννη Μιχαλόπουλου

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στον Μαγνησιακό, καθώς το έμψυχο υλικό, ο προπονητής, οι εγκαταστάσεις, αλλά και ο πρόεδρος, με τον οποίο έχουμε υπάρξει συμπαίκτες στο παρελθόν, μου δίνουν όλα τα εφόδια να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο και να βοηθήσω κι εγώ τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας”.

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1987 και ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών, από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου.

Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί αποτελούσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που έπαιρνε πολλές συμμετοχές, ενώ φόρεσε τις φανέλες τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Μετά τα πρωταθλήματα ακαδημιών, ο Βασίλης Μιχαλόπουλος προωθήθηκε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  ξεκινώντας από τον ΑΟ Αναύρου, στη συνέχεια πήγε στον Εθνικό, στον Άνθιμο Γαζή, για να ολοκληρώσει την ως τώρα πορεία του στην ομάδα του Παγασητικού, με την οποία πανηγύρισε άνοδο από τη Β’ στην Α’ Τοπική κατηγορία, την αγωνιστική περίοδο 2015-16

Δήλωση Βασίλη Μιχαλόπουλου

“Ο Μαγνησιακός αποτελεί για μένα μία εξαιρετική επιλογή, διότι το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι τέτοιο, που μπορεί να ενσωματωθεί γρήγορα κάθε ποδοσφαιριστής και με τις υποδομές που υπάρχουν, να δουλέψει απερίσπαστος και να προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό.

Αυτό επιθυμώ να κάνω κι εγώ, έτσι ώστε να ικανοποιήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν, τον προπονητή μου, αλλά και τον πρόεδρο, που διαπιστώνω πως κάνει τα πάντα, έτσι ώστε η ομάδα να λειτουργεί με προδιαγραφές συλλόγου μεγαλύτερης κατηγορίας”.

Last modified onSunday, 13 August 2017 14:56
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]