noodles volos banner

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με Μαγιόγλου για Πύρασο

Τον 19χρνο στόπερ Χρήστο Μαγιόγλου απέκτησε ο Πύρασος από τον Παγασητικό. Οι Αγχιαλίτες συνέχισαν τις μεταγραφές τους μετά τους Τσορμπαντζή, Ίμπρα, Καψάλη και την επιστροφή Κόκκαλη, ενώ την Παρασκευή 28/8 θα γίνει η πρώτη συνάντηση γνωριμίας εκτός γηπέδου, τρεις μέρες δηλαδή πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 31 του μηνός. Αναλυτικά:

"Η διοίκηση του Πυράσου καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδος μας, στη μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια, τον Χρήστο Μαγιόγλου. Γεννηθείς στις 8 Σεπτεμβρίου 1998, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός κι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου και σε ηλικία 17 ετών έπαιξε στην ομάδα Κ20 της ΠΑΕ, ακολούθως είχε πέρασμα από τον Άρη Μελισσατίκων, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Δάφνη (μέχρι τον Ιανουάριο) και μετά στον Παγασητικό. Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί την αντίστοιχη του Παγασητικού για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο της συγκεκριμένης μεταγραφής αλλά και γενικότερα για τη διατήρηση άριστων σχέσεων μεταξύ των δύο σωματείων.

Η προετοιμασία της ομάδος μας για την αγωνιστική σεζόν 2017-18 αρχίζει τη Δευτέρα 31 Ιουλίου. Λίγες μέρες πιο πριν θα γίνει η καθιερωμένη, παραδοσιακή, συνάντηση γνωριμίας διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών. Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 του μηνός στην καφετέρια Κεντρί στις 19:00. Εκεί η διοίκηση θα υποδεχθεί τους νέους παίκτες στον Πύρασο και ο προπονητής Στέλιος Αρσένος θα αναλύσει το πλάνο της προετοιμασίας, τη φιλοσοφία και τους στόχους της σεζόν".

Last modified onWednesday, 26 July 2017 11:08