noodles volos banner

Ηχηρή μεταγραφή Μαγνησιακού με Δανιλόπουλο

Μεσάνυχτα την ... έσκασε τη βόμβα ο Μαγνησιακός με την ανακοίνωση της απόκτησης του Σπύρου Δανιλόπουλου. Αναλυτικά: «Ο ΑΣΒ Μαγνησιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σπύρο Δανιλόπουλο, τον οποίο καλωσορίζει στις τάξεις του. Ο Σπύρος Δανιλόπουλος γεννήθηκε στις 24/3/1987 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην ηλικία των 7 ετών, από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου.

Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ-φορ και διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Στην πολύ σημαντική καριέρα του έχει αγωνιστεί ως σήμερα στην ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, στον Εθνικό, δυο χρόνια στη Δ’ Εθνική με την ομάδα του Θησέα, επίσης στη Δ' Εθνική με την ομάδα του Ρήγα, στον Ηρακλή Βόλου, στη συνέχεια επέστρεψε στον Θησέα και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Άνθιμο Γαζή, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ.

Σε προσωπικό επίπεδο κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ όλης της κατηγορίας την προηγούμενη χρονιά με 28 γκολ, ενώ έχει χριστεί και μια φορά Κυπελλούχος ΕΠΣΘ τη σεζόν 2007-08 με την ομάδα του Θησέα».

Δήλωση Σπύρου Δανιλόπουλου

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους  του Μαγνησιακού που με εμπιστεύτηκαν, γιατί είναι ιστορική ομάδα. Θέλω πολύ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Μαγνησιακού και να επιτύχουμε τους στόχους μας.”

Last modified onSunday, 16 July 2017 02:22