noodles volos banner

Ανακοινώσεις Πυράσου για αγωνιστικό σχεδιασμό και μέλη του συλλόγου

 Ανακοινώσεις για την εγγραφή νέων μελών και για τον αγωνιστικό σχεδιασμό εξέδωσε ο Πύρασος. Αναλυτικά:

Για τα νέα μέλη: «Ανακοινώνεται πως ξεκίνησε η περίοδος ανανεώσεως των παλιών μελών κι εγγραφής νέων μελών. Με 10 ευρώ, τα μέλη του συλλόγου μας ανανεώνουν τη συνδρομή τους, ενώ είναι ίδια η τιμή για όποιον θελήσει για πρώτη φορά να εγγραφεί στο μητρώο μελών του Πυράσου. Τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις γενικές συνελεύσεις του σωματείου, ενώ σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί μία σειρά από προνόμια που θα έχουν όλα τα μέλη.

Κάνουμε πιο δυνατό τον Πύρασο, με λιγότερο από 1 ευρώ κάθε μήνα στηρίζουμε την προσπάθεια της διοίκησης, γινόμαστε κομμάτι της αγαπημένης μας ομάδας. Πύρασος είναι ο κόσμος της Νέας Αγχιάλου, Πύρασος είναι τα μέλη του. Οι ανανεώσεις και νέες εγγραφές αυτό το διάστημα -καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα- γίνονται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου».

Για τον αγωνιστικό σχεδιασμό:

«Ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας περιόδου προχωράει πολύ ικανοποιητικά. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν μιλήσει και έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ο Πύρασος θέλοντας να δώσει συνέχεια στη συνέπεια που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, γνωστοποιεί πως κάθε μεταγραφή θα ανακοινώνεται από το pyrasos.com και μόνο από αυτή την ιστοσελίδα, όταν ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι, δηλαδή οι παίκτες έχουν στα χέρια τους το δελτίο ελευθέρας από την προηγούμενη ομάδα τους. Ξεκίνησε πλέον η μεταγραφική περίοδος και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν αποχωρήσεις και μεταγραφές. Το σίγουρο είναι πως εργαζόμαστε αυτό το διάστημα για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου στο οποίο θα έχουν σημαντικό ρόλο κάποιοι παίκτες από τη Νέα Αγχίαλο που θα επιστρέψουν στο σύλλογο αλλά και μερικές έμπειρες μονάδες στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου».