noodles volos banner

Το πήρε στο 95’ ο Ηρακλής, 2-1 τη Σκιάθο

Φάση από το σημερινό ματς Φάση από το σημερινό ματς

Γκραν γκινιόλ ήταν το εξ αναβολής ματς για την Α’ ΕΠΣΘ στο Βασδέκειο ανάμεσα στον Ηρακλή Βόλου και τη Σκιάθο, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 90’ με τον Γραβάνη το γκολ που δέχτηκαν στο 67’ από τον Ασλάνογλου, δείχνοντας ότι θα φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, στο 95’ ο Δαμάσκος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και αμέσως μετά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, γιατί έβγαλε τη φανέλα του μετά τον πανηγυρισμό.

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις.  Στο 62’ ο Ασλάνογλου έκανε την ατομική προσπάθεια και βρέθηκε στην αριστερή γωνία της μικρής περιοχής, αλλά έχασε ελαφρώς την ισορροπία του και πέφτοντας σούταρε με το μυτάκι, για να αποκρούσει ο  Παπάρας.

Στο 63’ ο Σαρρής προσπάθησε να πετύχει από μακριά ένα υπέροχο γκολ με ψηλοκρεμαστό πλασέ, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 67’ ο Ηρακλής προηγήθηκε. Μετά από ωραία ενέργεια του Λιάκου, που πέρασε δύο αντιπάλους τους, πάσαρε στα αριστερά της περιοχής για τον Ασλάνογλου, που σούταρε συρτά και υπό πίεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρότι ο Παπάρας την ακούμπησε με το δεξί χέρι.

Η Σκιάθος στο 75’ είχε μία καλή στιγμή για την ισοφάριση, αλλά η μακρινή προβολή του Νικολαΐδη, που είχε βγει στην πλάτη της άμυνας και βρέθηκε απέναντι από τον εξερχόμενο Κεφαλά, πέρασε πολύ άουτ. Στο 77’ ο Κιπτίου δεν κατάφερε να σκοράρει με αριστερό πλασέ σε τετ-α-τετ, με τον Παπάρα να σώζει την ομάδα του, ενώ στο 81’ λίγο έξω έφυγε νέο μακρινό σουτ το Σαρρή και στο 82’ λίγο πάνω από τα δοκάρια κατέληξε το σουτ του Ασλάνογλου.

Στο 90’ ο Γραβάνης βρέθηκε απέναντι από τον Κεφαλά μετά από λάθος της άμυνας του Ηρακλή και λίγο έξω από τη μικρή περιοχή κατόρθωσε να ισοφαρίσει, παρότι το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο, καθώς ο Κεφαλάς είχε κάνει αντίθετη κίνηση με το σώμα. Κι ενώ το 1-1 φαινόταν ότι θα ήταν το τελικό σκορ, ήρθε ο Δαμάσκος στο πίσω δοκάρι μετά από γέμισμα του Ασλάνογλου από τα αριστερά να στοπάρει και να στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας της Σκιάθου με πλασέ εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών, κάνοντας το τελικό 2-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς, Μανούσος, Γούτσιος, Τζιώλας, Πριονιστής, Μπέσας, Δαμάσκος, Τρελόπουλος, Λιόλιος (61’ Κιπτίου), Ασλάνογλου, Λιάκος (76’ Κατσαμπέκης)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Γραβάνης, Πρίφτι Ελ., Σταμέλος (46’ Βεργίνης), Άλεξ Τζελάι, Μπρέγκου, Σαρρής, Τάσσος (93’ Κρ. Τζελάι), Νικολαΐδης (91’ Παντελίδης), Πρίφτι Ντ., Φερετζέλης

 

Last modified onThursday, 27 April 2017 01:59