noodles volos banner

Όπως στον πρώτο γύρο η Σκόπελος, 2-1 τη Σκιάθο

Τη δικιά του αίγλη έχει το ντέρμπι της Σκοπέλου με τη Σκιάθο κι όταν η μία ομάδα νικά δύο φορές την ίδια σεζόν την αντίπαλό της, αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Αυτό κατάφερε η Σκόπελος, η οποία στην έδρα της επικράτησε της ομάδας του Νίκου Τσιαντάκη με 2-1, με το ίδιο δηλαδή σκορ, με το οποίο πήρε το διπλό στον πρώτο γύρο.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι μετά το 0-1 με τον Νικολαΐδη από τη Σκιάθο και δικαίως πήραν το τρίποντο χάρη σε τέρματα των Π. Χρυσοφού στο 70’ με πλασέ και Δαλακιάρη στο 88’ με κεφαλιά.

Ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε και το γεγονός ότι η Σκιάθος έπαιζε με δέκα από το 65’ λόγω σωστής αποβολής του Δημητρίου με δεύτερη κίτρινη. Πάντως για τους ηττημένους υπήρχε κέρδος από το συγκεκριμένο ματς, αφού στην ενδεκάδα αγωνίστηκαν τέσρις παίκτες κάτω των 18, ένας εκ των οποίων ήταν ο 15χρονος Φοίβος Παντελίδης, που έκανε ντεμπούτο.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλο (60' Π. Χρυσοφός), Ρ. Παναγιώτου, Χονδρός, Καραθανάσης, Χρυσάνθης, Συνοδινός, Δαλακιάρης, Ασημάκης (75' Κονταξής), Χισάι (30' Ν. Παναγιώτου), Σένκο

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπαράς, Χρ. Τζελάι, Αλ. Τζελάι, Ελ. Πρίφτι, Γκιαουράκης, Τουρναβίτης, Μπέγκου, Νικολαΐδης, Τάσσος, Δημητρίου, Παντελίδης (60 Γραβάνης)