noodles volos banner

Πέρασε από το Βασδέκειο ο Άρης με ανατροπή

Φάση από το σημερινό παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Τσιαντή του Άρη Μελ. Φάση από το σημερινό παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Τσιαντή του Άρη Μελ.

Με 1-2 επικράτησε ο Άρης Μελισσατίκων του Ηρακλή Βόλου στο Βασδέκειο, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0, που σημειώθηκε στο 7’ με τον Κιπτίου, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μετά από παράλληλη μπαλιά του Ασλάνογλου. Ο τελευταίος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 45’ για το 2-0, που φαινόταν σίγουρο, αλλά ο Κουρίτας απέκρουσε.

Η ισοφάριση είχε έρθει λίγο πριν το ημίχρονο, καθώς στο 41’ ο Πετρόπουλος με κεφαλιά στην επαναφορά μετά από φάουλ του Νούσια, που προσέκρουσε στο δοκάρι, έκανε το 1-1. Τη νίκη έδωσε ο Παναγιώτης Γούτσιος, που είχε σήμερα αντίπαλο τον αδερφό του Γιάννη. Στο 65’ ο κεντρικός αμυντικός του Άρη πλάσαρε σωστά στο πίσω δοκάρι μετά από κόρνερ του Τσίρου από τα δεξιά.

Απ’ αυτό το σημείο και μέχρι το τέλος ο Ηρακλής δεν απείλησε καθόλου και ο Άρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, έχοντας τις φάσεις για το 1-3 με Πετρόπουλο και Νούσια.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Λιόλιου του Ηρακλή. Ο δεξιός μπακ σήμερα των κυανόλευκων υπέστη διάσειση σε σύγκρουση με τον συμπαίκτη του Κεφαλά, που τον βρήκε κατά λάθος με το γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα ο Άρης Μελισσατίκων εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Λιόλιο και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα».

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: Κεφαλάς, Λιόλιος (35’ λ .τρ. Γ. Γούτσιος), Δαμάσκος, Μανούσος (60’ Βλιώρας), Πριονιστής, Μπέσας, Ασλάνογλου, Τρελόπουλος, Λιάκος, Κιπτίου, Στεργιόπουλος (78’ Κατσαμπέκης)

ΑΡΗΣ ΜΕΛ.: Κουρίτας, Σιαμέτης (57’ Κάρρος), Γκίνης, Π. Γούτσιος, Γκοτζόπουλος, Τσιαντής, Θεοδοσιάδης, Μερμύγγης (57’ Κουτλουμπάσης),  Νούσιας, Πετρόπουλος (75’ Χάνος), Τσίρος