noodles volos banner

Στις προπονήσεις και τους αγώνες του Ηρακλή ο Σπ. Πολυμέρου

Η αρχή έγινε προχθές Τρίτη, προκαλώντας μεγάλη χαρά σε όλους στο στρατόπεδο του Ηρακλή Βόλου. Η αναφορά στην παρουσία του μεγάλου άτυχου της φετινής σεζόν, τον τερματοφύλακα Σπύρο Πολυμέρου, στην προπόνηση της ομάδας του στο Βασδέκειο, κάτι που επαναλήφθηκε και την Τετάρτη, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια, με τον MVP του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ να παρακολουθεί πλέον τις προπονήσεις και τους αγώνες των κυανόλευκων.

Μάλιστα την Τρίτη κανείς δεν περίμενε ότι θα έρθει και ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους συμπαίκτες του. Θυμίζουμε ότι ο Πολυμέρου είχε υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο πόδι σε ατύχημα που είχε με το μηχανάκι του στην περιοχή του Πανθεσσαλικού την Κυριακή 6/11 και ενώ το πρωί της ίδιας μέρας είχε αγωνιστεί στο Ηρακλής-Πύρασος 1-0, όντας ο καλύτερος της ομάδας του. Πλέον, χρειάζεται άλλους επτά μήνες, για να μπορέσει να επανέλθει πλήρως στους αγωνιστικούς χώρους.

Στη σελίδα του Ηρακλή στο fb δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του νεαρού γκολκήπερ στις εξέδρες του Βασδέκειο με το σχόλιο: «Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά απ’ αυτό που αγαπάς ... Καλώς ήρθες Σπυράκο και γρήγορη επάνοδο».

 

 

Last modified onThursday, 09 February 2017 15:14