noodles volos banner

Με πέντε γκολ του Νούσια, ο Άρης 5-2 τη Σκόπελο

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Α’ ΕΠΣΘ που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ο Άρης Μελισσατίκων νίκησε άνετα τη Σκόπελο με 5-2, με τον Σπύρο Νούσια να πετυχαίνει και τα πέντε τέρματα της ομάδας του και να φτάνει συνολικά τα δέκα στο πρωτάθλημα, περνώντας στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ με δέκα γκολ, ένα πίσω από τον Πάσχο, που έχει έντεκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία πρώτα γκολ τα δημιούργησε ο Αποστολίδης, ενώ ο ίδιος παίκτης κέρδισε και το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το πέμπτο τέρμα. Να τονιστεί επίσης ότι βασικός για πρώτη φορά ο 15χρονος Ραφαήλ Θεοδώρου των γηπεδούχων, που έπαιξε και τα 90 λεπτά.

Στο 17’ και το 35’ μετά από ασίστ του Αποστολίδη και πλασέ εντός περιοχής του Νούσια ο Άρης πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος, στο 42’, το φάουλ του Αποστολίδη και τη σύγχυση που επικράτησε στην περιοχή εκμεταλλεύτηκε ο  Νούσιας, που έγραψε το 3-0. Στο 58’ ο ίδιος μετά από πάσα του Γκάγκα μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Ζαρίφη για το 4-1, ενώ στο 65’ ήταν εύστοχος και από την άσπρη βούλα, όπως προαναφέρθηκε.

Για τη Σκόπελο σκόραραν στο 60’ ο Χυσάι, που έκανε το 3-1 με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ, και στο 75’ ο  Χρυσάνθης, που διαμόρφωσε το τελικό 5-2 με μακρινό πολύ δυνατό σουτ.

ΑΡΗΣ ΜΕΛ. (Ακτσιαλής): Κουρίτας, Ίμπρα, Γκοτσόπουλος, Γκίνης, Τσιαντής, Γκάγκας (60’ Δημόπουλος), Κάρρος (60’ Γούτσιος), Θεοδώρου, Σιαμέτης, Αποστολίδης, Νούσιας

ΣΚΟΠΕΛΟΣ (Καπελιάνης): Ζαρίφης, Παναγιώτου, Ασημάκης (71’ Γεωργίου), Αλεξίου, Καραθανάσης, Χρυσάνθης, Δαλακιάρης, Χυσάι, Έλσον, Ταφίλης (50’ Προκοπίου), Συνοδινός

 

Last modified onWednesday, 04 January 2017 16:15