noodles volos banner

Εντυπωσιακός ο Πρωτεσίλαος, 4-1 τον Ηρακλή

Δύο γκολ δημιούργησε σήμερα ο Μαρικλέν Δύο γκολ δημιούργησε σήμερα ο Μαρικλέν

Με τον εντυπωσιακότερο τρόπο τελείωσε το 2016 για τον Πρωτεσίλαο, που συνέτριψε με 4-1 τον Ηρακλή στον Πτελεό.

Το 1-0 έγινε στο 5’, όταν ο Αλέκος Αραπίτσας εκτέλεσε φάουλ, ο Σινάνης απέκρουσε και ο Βασίλης Σιαμανίκος με πλασέ, αφού πήρε το ριμπάουντ, σκόραρε. Φυσικά, αφιέρωσε το γκολ στην πρώτη του εμφάνιση φέτος ως βασικός στον αδικοχαμένο πατέρα του, σηκώνοντας ψηλά στον ουρανό τα δύο του χέρια.  

Στο 22’ ο Χ. Παναγιώτου μετά την πάσα του Μαρικλέν βγήκε σε θέση βολής και από θέση μέσα αριστερά της περιοχής έκανε το διαγώνιο πλασέ, που πήγε αρχικά στο εσωτερικό μέρος του δοκαριού και από κει στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 56’ το 3-0 ήταν υπόθεση των ίδιων παικτών, με τον Μαρικλέν να βγάζει τη σέντρα και τον Παναγιώτου να σκοράρει με κεφαλιά. Ακολούθησε στο 71’ η μείωση σε 3-1 με πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Ασλάνογλου, μετά από διώξιμο του Τίτα σε γέμισμα με φάουλ του  Κοντοβά, για να γίνει το 4-1 στο 75’. Ο Αλέκος Αραπίτσας πέρασε και τον τελευταίο αμυντικό και στο τετ-α-τετ πλάσαρε σωστά τον Σινάνη.

Για τον Ηρακλή, που πήγε στον Πτελεό με 13 παίκτες (γι’ αυτό και μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Ασλάνογλου στο τέλος ο νεαρός τερματοφύλακας Σακελλαρίου), η καλύτερη φάση ήταν το δοκάρι στο 29’ σε απευθείας φάουλ Κοντοβά.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Μιχάλης Ανδρωνάς, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση κα τη νίκη και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Χασιώτης Β., Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κόρκος Κ., Παναγιώτου Χ. (81’ Λάμπος). Χασιώτης Σ., Αραπίτσας, Μαρικλέν (76΄ Σούσκο), Σιαμανίκος Β. (65’ Λεϊμονής)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σινάνης, Ντούρο, Κοντοβάς, Γιαουπλάρι, Μοράλες, Λιάκος (80’ Τζιώλας), Ασλάνογλου (89’ λ. τρ. Σακελλαρίου), Τρελόπουλος, Σατελιάν, Λιάρος, Κιπτίου