Logo
Print this page

Νίκη αφιερωμένη στον Θ. Στάμο, 2-0 τη Σκόπελο ο Πύρασος

Στο μείον τρία από τον Γ.Σ. Αλμυρού και ισόβαθμος με τον Διαγόρα στη δεύτερη θέση παρέμεινε ο Πύρασος μετά το 2-0 επί της Σκοπέλου στην Αγχίαλο. Η νίκη αφιερώθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου Θοδωρή Στάμο, που περνά δύσκολες στιγμές, αφού ο πατέρας του είναι στην εντατική.

Το τρίτο κατά σειρά τρίποντο για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου επιτεύχθηκε χάρη στα τέρματα του Μαλισσόβα με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, στο 75’ και εντυπωσιακό σουτ του Κοτζαθανάση από τα 35 μέτρα στο 80′. Αναμφίβολα, ο Πύρασος «ίδρωσε», για να φτάσει στο τρίποντο, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει πιο μπροστά με κυριότερη το δοκάρι του Σιώμου στο 17’ μετά από κεφαλιά του φορ των γηπεδούχων.

Πρώτοι είχαν απειλήσει οι Σκοπελίτες με τον Χυσάι, αλλά ο Τσιλίγκος απέκρουσε.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης, Ερρίκος Βαν ντε Γουίχε, Κοτζαθανάσης, Χ. Μπούτλας, Τανάγιας (46′ Μαλισσόβας), Μπέικος (63′ Στεργίου), Σιώμος, Κατής, Σφάκας (88′ Σκαρλάτος).

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Χονδρός, Αλεξίου (80′ Κονταξής), Καραθανάσης, Τριανταφύλλου, Ασημάκης, Μαρσέλ, Χισάι, Δαλακιάρης (45’+2′ λ.τρ. Παναγιώτου), Χρυσάνθης.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]