Logo
Print this page

Ξαναπέρασε μπροστά ο Κατσαβριάς στον πίνακα των σκόρερ

Μπορεί η ομάδα του να μη νίκησε, αλλά με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Κατσαβριάς στο 2-2 του Αίαντα με την Αγία Παρασκευή ξεπέρασε τον Πάσχο και βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α’ Τοπικής με οκτώ τέρματα έναντι επτά του φορ του Διαγόρα.

Να σημειωθεί ότι ο Κατσαβριάς είχε ξαναβρεθεί πρώτος με έξι γκολ την πέμπτη αγωνιστική με τα δύο τέρματα που είχε σημειώσει τότε στο παιχνίδι της ομάδας του με την Ακρόπολη. Άρα σκόραρε μετά από πέντε αγώνες. Στην τρίτη θέση βρίσκονται με έξι γκολ ο Σιώμος, που χάρισε τη νίκη με 0-1 του Πυράσου, και ο Καραγιάννης της Αγίας Παρασκευής, που σκόραρε δις στο ματς της Σούρπης.

Αναλυτικά:

8 γκολ: Κατσαβριάς (Αίας)

7 γκολ: Πάσχος (Διαγόρας)

6 γκολ: Σιώμος (Πύρασος), Καραγιάννης (Αγία Παρασκευή)

5 γκολ: Αλ. Αραπίτσας (Πρωτεσίλαος), Κωτσιαρίδης (Γ.Σ. Αλμυρού), Μ. Τσουκάλης (Ακρόπολη)

4 γκολ: Γ. Κοντοβάς (Ηρακλής), Κρανάς (Γ.Σ. Αλμυρού), Σαμαράς (Σαρακηνός), Ασλάνογλου (Ηρακλής), Βλάχος (Θησέας), Π. Κοντοβάς (Γ.Σ. Αλμυρού), Κουβελάς (Διαγόρας)

3 γκολ: Ν. Βούλγαρης (Γ.Σ. Αλμυρού), Γ. Αντζούρης (Πύρασος), Σφάκας (Πύρασος), Ταφίλης (Σκόπελος), Πετρόπουλος (ΑΕ Διμηνίου), Ίμπρα (Άρης Μ.), Νούσιας (Άρης), Γκουγκούδης (Θησέας), Λάιος (Παγασητικός), Μαρικλέν (Πρωτεσίλαος), Σατελιάν (Ηρακλής), Συνοδινός (Σκόπελος), Νασιακόπουλος (Γ.Σ. Αλμυρού)

2 γκολ: Χειλάς (Αίας), Αθ. Αθ. Κωστούλας (Αίας), Μιχαλόπουλος (Παγασητικός), Νικολαΐδης (Σκιάθος), Νιαώτης (Σαρακηνός), Βαλωτής (Σαρακηνός), Τσεκούρας (Σαρακηνός), Μαυρίδης (Ηρακλής), Κατής (Πύρασος), Καπούλας (Διαγόρας), Μόσιος (Ακρόπολη), Παπαϊωάννου (ΑΕΔ), Παπακώστας (Αγία Παρασκευή), Στ. Μαλακασιώτης (Αγ. Παρασκευή), Τσιουρής (Απόλλων Καναλίων), Μαλισσόβας (Πύρασος), Κάρρος (Άρης Μ.), Π. Βούλγαρης (Γ.Σ. Αλμυρού)

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]