noodles volos banner

Με Κοντοβά να σερβίρει και να σκοράρει, ο ΓΣΑ 4-1 την ΑΕΔ

Με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Κοντοβά, που σέρβιρε δύο γκολ στον Νασιακόπουλο και έβαλε ένα ο ίδιος ο Γ.Σ. Αλμυρού επιβλήθηκε με 4-1 της ΑΕ Διμηνίου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς διαφορά από τον  Πύρασο και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και ένα ματς λιγότερο.

Ο Θάνος Θεοδώρου προτίμησε να κάνει rotation ως ένα βαθμό. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο 15χρονος Κοντογεωργάκης, αφού έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Χαλάτσης. Στην άμυνα ήταν ως πλάγιοι οι Καψιώτης και Νικηφοράκης και ως στόπερ οι Κυργιάκος και Δημουλάς. Ο Τσόγκας ήταν ο μοναδικός κλασικός αμυντικός μέσος, έχοντας μπροστά του τους Νασιακόπουλο και Ν. Βούλγαρη ως επιθετικά χαφ. Αριστερά στη μεσοεπιθετική γραμμή ήταν ο Μακανίκας, δεξιά ο Κοντοβάς και φορ ο Π. Βούλγαρης, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ με κεφαλιά στο 8’ μετά από σέντρα του Μακανίκα, αλλά αντικαταστάθηκε στο μισάωρο λόγω τραυματισμού από τον Τσιάτσιο.

Το 2-0 έγινε στο 20’, με τον Κοντοβά να περνά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πασάρει στον Νασιακόπουλο, ο οποίος σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-0. Ακολούθησε η μείωση του σκορ στο 28’ από τον Μπάρδα, αλλά νωρίς στο δεύτερο μέρος είχε ξεκαθαρίσει η υπόθεση «νίκη» για τον Γυμναστικό. Στο 55’ ο Κοντοβάς σταμάτησε την μπάλα μετά από σουτ συμπαίκτη του που πήγαινε άουτ και πλάσαρε εύστοχα από το ύψος του πέναλτι για το 3-1, ενώ ο ίδιος στο 62’ βγήκε στο τετ-α-τετ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Νασιακόπουλο, που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Από το 70' και μετά ο Γ.Σ. Αλμυρού αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, καθώς τότε τραυματίστηκε ο Κοντοβάς, ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές (είχε περάσει ο Πλαβός στη θέση του Καψιώτη και ο Αραμπατζής στη θέση του Νικηφοράκη). Ο επιθετικός του Γυμναστικού πολύ πιθανόν να έχει θλάση. 

Τα αποτελέσματα της Κυριακής στην Α’ ΕΠΣΘ και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Άρης-Θησέας 3-2

Γ.Σ. Αλμυρού-Α.Ε. Διμηνίου 4-1

Παγασητικός-Σκιάθος 1-0

Διαγόρας-Ηρακλής 3-0

Ακρόπολη-Πρωτεσίλαος 3-1

Αίας-Αγία Παρασκευή 2-2

Η βαθμολογία

1.Γ.Σ. Αλμυρού 24

2. Πύρασος 21

3. Διαγόρας 21

4. Σαρακηνός 19

5. Άρης Μελ. 18

6. Ηρακλής Β. 17

7. Πρωτεσίλαος 15

8. Αίας Σούρπης 15

9. Ακρόπολη 13

10. Α.Ε. Διμηνίου 10

11. Παγασητικός 10

12. Αγ. Παρασκευή 7

13. Σκόπελος 7

14. Θησέας 6

15. Σκιάθος 5

16. Απόλλων Καν. 4

Last modified onMonday, 28 November 2016 19:45