noodles volos banner

Θ. Μακρής: «Έχουν ήθος και χαρακτήρα οι άνθρωποι του Διαγόρα»

Το εγκώμιο των ανθρώπων του Διαγόρα Στεφανοβικείου για τη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα του στο ματς της περασμένης Κυριακής έπλεξε με δήλωσή του στο magnesiasports ο προπονητής της ΑΕ Διμηνίου Θωμάς Μακρής. Ειδική αναφορά έκανε στον  ισχυρό άνδρα των γηπεδούχων, Ζήση Ντελόπουλο, ο οποίος παρά τη στεναχώρια του από το 0-0, μπήκε στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων και συνεχάρη τους παίκτες της ΑΕΔ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μακρή:

«Στο ματς της Κυριακής με τον Διαγόρα είχαμε άριστη φιλοξενία και θέλω να εξάρω τη στάση του προπονητή κ. Μιχάλη Βαγγόπουλου, του γενικού αρχηγού κ. Ηλία Χολέβα και του κ. Ζήση Ντελόπουλου, ο οποίος μάλιστα επισκέφθηκε στο τέλος τα αποδυτήριά μας και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Τέτοιο ήθος χρειάζεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Διαγόρας είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους και θέλει να πρωταγωνιστήσει και παρόλο που δεν ήταν θετικό αποτέλεσμα γι’ αυτούς, οι άνθρωποί του έδειξαν χαρακτήρα. Είναι από τις ελάχιστες φορές, που μετράω θετικά την αντίδραση του αντιπάλου μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Είχαν το σθένος να μπουν στ’ αποδυτήρια και να μας συγχαρούν. Εύχομαι ολόψυχα προσωπικά στον Διαγόρα να πετύχει τους στόχους του και πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και να ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Σε ό,τι αφορά το επόμενο ματς με τον φορμαρισμένο Άρη Μελισσατίκων, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στη φυσική έδρα της ομάδας στο Διμήνι, ο Θωμάς Μακρής επισήμανε:

«Η ομάδα του Άρη δείχνει ανεβασμένη μετά από τις συνεχόμενες νίκες που έχει, αλλά κι εμείς είμαστε για πέντε παιχνίδια αήττητοι και βγάλαμε και ένα πρόγραμμα με τρεις εκτός έδρας αγώνες. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι και ο τελικός νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιος θα κάνει το λάθος. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εμείς έτσι κι αλλιώς τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια προσοχή και δεν κοιτάμε τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου.

Παιχνίδι με παιχνίδι οι νέοι μας παίκτες, γιατί έχουμε πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας, πατάνε καλύτερα. Πορευόμαστε, βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά. Στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι, αν κρίνουμε και από τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής».

Για το πρόβλημα που δείχνει να έχει στο γκολ η ομάδα του, καθώς με εξαίρεση τα πέντε γκολ στα ματς με Σκόπελο και Παγασητικό, στα υπόλοιπα έξι έχει σημειώσει μόλις δύο, σχολίασε:

«Αρκετές φάσεις που δημιουργούμε δεν τις τελειώνουμε σωστά. Και στο Στεφανοβικείο συνέβη το ίδιο τρεις φορές, καθώς βρεθήκαμε σε καλή θέση, για να εκτελέσουμε, αλλά οι επιθετικοί δε λειτούργησαν, όπως θα έπρεπε. Δείχνουμε μία αδυναμία και θα κοιτάξουμε να λύσουμε το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερα».

Να τονιστεί ότι Ζαρίφης και Χαντζής αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο πρώτος στον τετρακέφαλο και ο δεύτερος στο γόνατο, από το ματς με τον Διαγόρα, γι’ αυτό και δεν πήγαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα Τρίτη, κάτι που έκανε αντίθετα ο Χατζησταμάτης. 

Last modified onTuesday, 15 November 2016 13:32