noodles volos banner

Γ. Ακτσιαλής: "Δεν πετάμε στα σύννεφα"

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε το Σάββατο ο Άρης Μελισσατίκων με το 0-2 επί του Παγασητικού, τέσσερις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, αλλά ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ακτσιαλής τονίζει ότι ούτε αυτός ούτε οι παίκτες του πετάνε στα σύννεφα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το διπλό με τον Παγασητικό:

"Κάναμε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας και μεσολάβησε και η πρόκριση στο Κύπελλο με τον Διαγόρα. Είχαμε στην αρχή τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, παρόλ’ αυτά δεν είχα παράπονα από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου στα δύο απ’ αυτά. Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί ήταν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, που μας κέρδισε δίκαια. Ωστόσο, δε φέραμε την καταστροφή στην ομάδα. Εγώ πίστευα και πιστεύω σ’ αυτήν την ομάδα, καθώς έχουμε δουλέψει και ήταν θέμα χρόνου να ‘ρθουν και τα αποτελέσματα. Όπως βλέπετε, ήρθαν. Όπως δε φέραμε την καταστροφή με τρία αρνητικά αποτελέσματα, έτσι δεν πετάμε και στα σύννεφα τώρα".

Για τον στόχο του Άρη φέτος:

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά οι ισορροπίες αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Δεν έχουμε το περιθώριο να σταθούμε ούτε στις επιτυχίες ούτε στα αρνητικά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και οι ισορροπίες αλλάζουν. Το πρωτάθλημα είναι σίγουρα καλύτερο φέτος και κάθε αγωνιστική υπάρχουν και αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε. Για παράδειγμα, Απόλλων Καναλίων και Σκόπελος ήταν με μηδέν πόντους και νίκησαν. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, γι’ αυτό και όλες οι ομάδες δεν πρέπει να πετάνε στα σύννεφα ούτε να απογοητεύονται».

Για το αν υπάρχει μέλλον στο τοπικό ποδόσφαιρο:

«Εννοείται ότι υπάρχει και κάτι ευχάριστο που βλέπω είναι ότι οι ομάδες σιγά-σιγά, κάτι που δε συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, αρχίζουν και πιστεύουν σε άτομα νεαρής ηλικίας και δίνουν σ’ αυτά χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι καλό και για το ποδόσφαιρο και για τα ίδια τα παιδιά, γιατί θα γίνονται όλο και καλύτεροι. Εμείς έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές που βοηθούν πάρα πολύ τους νεαρούς αθλητές που έχουμε. Έχουμε και δύο παιδιά που είναι βασικά στελέχη των Μικτών. Για μένα είναι ένα προσωπικό στοίχημα κατά τη διάρκεια της σεζόν να αναδειχθούν, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής».

*Οι δηλώσεις του Γιάννη Ακτσιαλή έγιναν στο ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9.86