noodles volos banner

Ισοπαλία στην Αγχίαλο ο Πρωτεσίλαος με μοιραίο τον Μαρικλέν

Δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε στο τέλος ο Μαρικλέν, για να χαρίσει τη νίκη στον Πύρασο Δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε στο τέλος ο Μαρικλέν, για να χαρίσει τη νίκη στον Πύρασο

Και νέα απώλεια βαθμών για τον Πύρασο, που έφερε 0-0 στην Αγχίαλο με τον Πρωτεσίλαο, με τις δύο ομάδες να παραμένουν ισόβαθμες.

Στο 20′ ο Τίτας απέκρουσε σουτ του Χατζητρακόσια από καλή θέση με το πόδι, ενώ στη συνέχεια κεφαλιές από Σιώμο, Τανάγια, Σφάκα έφυγαν άουτ, χωρίς να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την εστία του Πρωτεσίλαου.

Στο 84’ και το 85’ ο Πρωτεσίλαος παραλίγο να προκαλέσει «έμφραγμα», αλλά και τις δύο φορές ο Μαρικλέν δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Αρχικά το πλάσε που έκανε, έχοντας ξεπεράσει και τον Τσιλίγκο, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι με τον αγωνιστικό χώρο να παίζει τον δικό του ρόλο, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο έδαφος. Στο επόμενο λεπτό πάλι ο Μαρικλέν προσποιήθηκε ωραία στον Τσιλίγκο, η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και όταν σούταρε ο Τσιλίγκος είχε προλάβει να επιστρέψει, με συνέπεια να αποκρούσει.

Οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι. Οι γηπεδούχοι στο 80’ μιλούν για καθαρή παράβαση εντός περιοχής του Μαλλιαρού στον Τανάγια, ο οποίος σπρώχτηκε, ενώ λίγο νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν την εσχάτη των ποινών για σπρώξιμο του Στεφανή στον Μαρικλέν, που κατά τη γνώμη τους έπρεπε να συνοδευτεί και με την κόκκινη κάρτα στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, εφόσον ήταν τελευταίος παίκτης.

Με δέκα τελείωσε το ματς  Πρωτεσίλαος, που στο 90’ έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Μαλλιαρό για καθυστέρηση σε αλλαγή, ενώ οκτώ λεπτά καθυστερήσεις κράτησε ο Κούστας.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς (46' Κατής), Γιοβάνης, Μαλισσόβας (83' Στεργίου), Τανάγιας, Στεφανής, Μπασδάνης, Χατζητρακόσιας (58' λ.τρ. Μπέικος), Σιώμος, Κοτζαθανάσης, Σφάκας.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Μιχόπουλος, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Λάμπος (70' Λεϊμονής), Θ. Κόρκος, Αραπίτσας, Μαρικλέν (90'+4' Σούσκο), Χασιώτης (88' Παναγιώτου).