noodles volos banner

Χωρίς Χρυσικό και με αρκετούς αμφίβολους ο Σαρακηνός

Τον Θησέα αντιμετωπίζει ο Σαρακηνός εκτός έδρας στο γήπεδο των Λεχωνίων την Κυριακή το πρωί, επιδιώκοντας την επιστροφή στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Άρη Μελισσατίκων με 2-3.

Για το ματς αυτό ο προπονητής Γιάννης Φασουράκης δεν υπολογίζει τον σέντερ φορ Χρυσικό, ο οποίος δεν αγωνίστηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω ενός οιδήματος που έχει στον αστράγαλο από χτύπημα που είχε δεχτεί στην αναμέτρηση με τον Παγασητικό. Στον αγώνα με τον Άρη δεν είχαν παίξει οι Κωνσταντάκος για επαγγελματικούς λόγους, που τώρα επιστρέφει, και λόγω τραυματισμού οι Σαμαράς (τράβηγμα στον τετρακέφαλο), Τσεκούρας (πρόβλημα στον προσαγωγό) και Ιωάννου (θλάση που κουβαλά από το ματς με τη Σκόπελο), που είναι αμφίβολοι και η σημερινή προπόνηση θα δώσει απαντήσεις αν θα μπορούν να υπολογίζονται. Επίσης, αμφίβολος είναι και ο Μπαρμπούτας, ο οποίος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή με τον Άρη νωρίς στο παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά τους Τσαγγαρά, Τσαρδακά και Σουλιώτη, που είχαν κάποιες ενοχλήσεις, θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Φασουράκη, όπως όλα δείχνουν.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το ματς της Κυριακής είναι ιδιαίτερο και από την άποψη ότι στον πάγκο του Θησέα για πρώτη φορά θα καθίσει ο Κώστας Παπαστεργίου, που μέχρι πρότινος ήταν στον Σαρακηνό. 

Last modified onFriday, 04 November 2016 11:44