noodles volos banner

Προσοχή συνιστά ο Ανδρωνάς, ενόψει Άρη

Ο Πρωτεσίλαος παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητος στην Α’ ΕΠΣΘ, μένοντας στο 1-1 με τον Παγασητικό το Σαββατοκύριακο που πέρασε εκτός έδρας και φιλοξενεί το Σάββατο τον Άρη Μελισσατίκων στον Πτελεό, στο δυσκολότερο παιχνίδι για την ομάδα του μέχρι στιγμής, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Μιχάλης Ανδρωνάς.

Ο τεχνικός του Πρωτεσίλαου έχει παρακολουθήσει την ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή, θεωρώντας την μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με τη βαθμολογική της θέση να είναι πλασματική, όπως τονίζει. Παρ’ όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι να την κερδίσουν και να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία, μία ανάσα από τους πρωτοπόρους Πύρασο και Αλμυρό.

Οι κυανόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, παρά μόνο 2-3 μικροτραυματισμούς, που δεν έχει κριθεί ακόμα αν είναι ικανοί να κρατήσουν εκτός αγώνα τους Παπαδόπουλο, Σιαμουρδάνη και Ξηρομερίσιο. Συγκεκριμένα, ο πρώτος υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παγασητικό και προπονείται μόνος του τις τελευταίες μέρες, ο δεύτερος αποκόμισε ένα διάστρεμμα την περασμένη εβδομάδα και ο τρίτος, ενδεχομένως, να απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η κατάσταση των τριών θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα δύο 24ωρα, δίχως να είναι τίποτα σίγουρο μέχρι στιγμής.

Last modified onWednesday, 12 October 2016 22:19