noodles volos banner

Με προβλήματα κόντρα στην Ακρόπολη ο Απόλλων

Με αρκετές απουσίες συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, ο Απόλλων Καναλίων, που αντιμετωπίζει αύριο (8/10) την Ακρόπολη στο Γήπεδο του Αερινού (16:00).

 

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ρέππος, συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φώτου και Ψήφο, που είναι τραυματίες, και στους Χίντα και Παναγιωτάκη, οι οποίοι βρίσκονται εκτός Μαγνησίας, για προσωπικούς λόγους. Το ξεκίνημα για τους ασπρόμαυρους δεν είναι το ιδανικό, αφού δεν πήραν ακόμη κάποιο βαθμό, και σίγουρα γι' αυτό ευθύνονται κατά ένα μεγάλο βαθμό τα πολλά προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, οι τραυματισμοί είναι αρκετοί, με αποτέλεσμα πολλοί ποδοσφαιριστές να λείπουν από τις προπονήσεις κατά διαστήματα και να μην έχει επιτευχθεί ακόμα η ομοιογένεια της ομάδας.

Όσον αφορά το αυριανό ματς με την Ακρόπολη, οι ιθύνοντες της ομάδας των Καναλίων θεωρούν πως πρόκειται για μία δύσκολη αποστολή, την οποία, όμως, δε φοβούνται σε καμία περίπτωση. Στόχος του Απόλλωνα είναι, εξάλλου, να χτυπά όλα τα παιχνίδια, με σκοπό πάντα τους τρεις βαθμούς, άσχετα με τον αντίπαλο.

 

Last modified onFriday, 07 October 2016 22:44