noodles volos banner

«Χαμηλοί τόνοι» στις τάξεις του Πρωτεσίλαου, παρά το δυνατό ξεκίνημα

Προσγειωμένοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Πρωτεσίλαου, με τον Μιχάλη Ανδρωνά να μην επηρεάζεται από το δυνατό ξεκίνημα και να μην επανακαθορίζει τους στόχους, που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν.

 

Η ομάδα του Πτελεού έχει ξεκινήσει αρκετά καλά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κάτι, όμως, που δεν επηρεάζει τους ιθύνοντες του συλλόγου, που συνεχίζουν να θέτουν ως προτεραιότητα τη γρήγορη παραμονή και την προώθηση 2-3 νεαρών ποδοσφαιριστών. Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα εφησυχασμού στην ομάδα, που δουλεύει σκληρά, ενόψει της συνέχειας.

Την Κυριακή, το σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά φιλοξενείται από τον Παγασητικό (11:00), με τους ανθρώπους του συλλόγου να γνωρίζουν πως το παιχνίδι κρύβει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, απέναντι σε μία ενθουσιώδη ομάδα, με έναν αρκετά καλό προπονητή, όπως ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν απουσίες, με το μοναδικό ερωτηματικό, όσον αφορά τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής, να αποτελεί ο Θοδωρής Κόρκος, που την τελευταία εβδομάδα βρισκόταν εκτός Μαγνησίας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει να επιστρέψει στη βάση του τις επόμενες μέρες.

Σήμερα (6/10), ο κ. Ανδρωνάς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, με την προπόνηση της Παρασκευής να είναι η τελευταία, ενόψει Παγασητικού, με αρκετή τακτική και δουλειά στα τελειώματα.

 

Last modified onThursday, 06 October 2016 16:21