noodles volos banner

Επιστρέφει ο Τσιαντής με Ηρακλή, από Δευτέρα ο Γκίνης

Συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει ενός ακόμα πολύ δυνατού ματς, με αντίπαλο τον Ηρακλή Βόλου εντός έδρας, ο Άρης Μελισσατίκων, με τον Γιάννη Ακτσιαλή να είναι ικανοποιημένος με την μέχρι στιγμής προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και να μετρά απουσίες κι επιστροφές, ενόψει συνέχειας.

Συγκεκριμένα, ο Τσιαντής είναι αυτός που βρίσκεται ξανά στα πλάνα του νεαρού τεχνικού των κιτρινόμαυρων, καθώς εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε στην «πλάτη του στον αγώνα με τον Γ.Σ. Αλμυρού, εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Αντίθετα, εκτός θα είναι πάλι ο Γκίνης που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα εκτός Βόλου, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στη βάση του τη Δευτέρα που έρχεται και να υπολογίζειται κανονικά στο παιχνίδι του Πτελεού, με αντίπαλο τον Πρωτεσίλαο το άλλο Σαββατοκύριακο.

Από 'κει και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου παρουσιάζονται αρκετά ευχαριστημένοι με τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας, παρά τη μηδενική συγκομιδή βαθμών στην Α’ ΕΠΣΘ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς το πρόγραμμα της ομάδας μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο. Ο Γ. Ακτσιαλής, βλέποντας την ομάδα του να έχει καλές στιγμές για τέρμα στον Αλμυρό την περασμένη εβδομάδα, δίχως όμως να έρθει το πολυπόθητο γκολ, σκέφτεται περαιτέρω δουλειά στο κομμάτι των τελειωμάτων, προκειμένου το σύνολό του να παρουσιαστεί περισσότερο αποτελεσματικό τις επόμενες αγωνιστικές.

Last modified onThursday, 06 October 2016 02:25