noodles volos banner

Συντριπτικό κάταγμα ο Σταμέλος στο Αίας-Σκιάθος 1-0

Ο Θωμάς Σταμέλος (αριστερά) σε παλιότερη φωτογραφία με τον Σκέμπι Ο Θωμάς Σταμέλος (αριστερά) σε παλιότερη φωτογραφία με τον Σκέμπι

Σε δεύτερη μοίρα περνά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης Αίας-Σκιάθος στη Σούρπη, που έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, καθώς ο Θωμάς Σταμέλος (φωτό) των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης. Όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό σόκαρε νικητές και ηττημένους, αφού η υγεία των ποδοσφαιριστών είναι πάνω απ' όλα.

Η ομάδα του Κώστα Στέκα πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν και έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κατσαβριά στο 15', το οποίο κέρδισε ο Χειλάς. Δοκάρι στο 65' είχε ο Θ. Κωστούλας σε εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 89' συνέβη το μοιραίο, όταν ο Σταμέλος πήγε να φύγει μόνος προς την αντίπαλη εστία, αντίπαλός του τον μάρκαρε σκληρά (πήρε δεύτερη κίτρινη) και υπέστη το συντριπτικό κάταγμ.α Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Για πρώτη φορά να σημειωθεί ότι κάθισε στον πάγκο του Α.Ο. Σκιάθου ο Θναάσης Βλαχόπουλος.