noodles volos banner

Τις εντυπώσεις ο ενισχυμένος Γ.Σ. Αλμυρού στο 0-0 με τον Ρήγα

Με τη φανέλα του Γ.Σ.Α. αγωνίστηκε ο Δημουλάς και θα αποκτηθεί Με τη φανέλα του Γ.Σ.Α. αγωνίστηκε ο Δημουλάς και θα αποκτηθεί

Από τη λευκή ισοπαλία σφραγίστηκε το φιλικό του Ρήγα Φεραίου με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο Βελεστίνο το Σάββατο.

Τις εντυπώσεις πάντως τις κέρδισε η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου, που είχε και δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο τέλος να πάρει τη φιλική νίκη, χωρίς να αφήσει τον αντίπαλό του να του δημιουργήσει καταστάσεις στα καρέ του.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι, που με την εμφάνισή τους πήραν ψυχολογία για τη συνέχεια, είχαν εντολή από τον προπονητή τους να πιέσουν ψηλά , με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν την κυκλοφορία του Ρήγα, που δεν μπόρεσε να βρει καλό ρυθμό και ήταν προβλέψιμος στην ανάπτυξη, όπως παραδέχθηκε και ο Λάκης Μπακάλης.

 Αντιθέτως ο Γυμναστικός ήταν καλός τακτικά και επιπλέον θα μπορούσε να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Κοντοβά: στην πρώτη ο έμπειρος επιθετικός έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στη δεύτερη δεν μπόρεσε να πλασάρει, τη στιγμή που ήδη είχε αποφύγει τον Κεφαλά, με αμυνόμενο του Ρήγα να του βάζει το τάκλιν.

Έπαιξαν οι Νασιακόπουλος, Κωτσιαρίδης, Δημουλάς

Να σημειωθεί ότι ο Θάνος Θεοδώρου χρησιμοποίησε από την αρχή και για μεγάλο διάστημα τριάδα στην άμυνα, που αποτελούσαν οι Πλαβός, Παυλίδης, Δημουλάς, ως πλάγιους μπακ τους Καψιώτη αριστερά με ανάποδο πόδι και Φαράντο δεξιά, ενώ στην ίδια ευθεία μ’ αυτούς αγωνίζονταν ως αμυντικοί μέσοι οι Θωμαΐδης και Κωτσιαρίδης. Δεκάρι ήταν ο Νασιακόπουλος και επιθετικό δίδυμο οι Κοντοβάς και Ν. Βούλγαρης.

Για τους Νασιακόπουλο (με θητεία στη δεύτερη ομάδα της Λαμίας και του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ λίγα χρόνια πριν είχε απασχολήσει τη Νίκη), Κωτσιαρίδη (με 54 συμμετοχές τα τρία τελευταία χρόνια τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στη Γ’ Εθνική) και Δημουλά (από τους Νέους Αθλητές Νίκης) αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.  

Για τον Γ.Σ.Α απουσίαζαν οι ΝΙκηφοράκης, Χαλάτσης, Τσιάτσιος, Π. Βούλγαρης, Κυργιάκος, ενώ κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο υψηλόσωμος 15χρονος Κοντογεωργάκης, που είχε καλή απόδοση.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης): Παπαγιάννης (46' Κεφαλάς), Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Μπόρας (63' Λάμπρου), Σπαθής, Αλεξίου, Γεωργατζής (80' Καναβός), Ζαχαράκης (46' Βουραζέρης), Τζοβάρας (60' Γουτούλης), Κυπτίου (46' Σέττος), Τσελεπής

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Πλαβός, Παυλίδης, Δημουλάς, Καψιώτης (70’ Λιόλιος), Φαράντος (46’ Κρανάς), Θωμαΐδης, Κωτσιαρίδης, Νασιακόπουλος (75’ Τσέργας), Βούλαρης Ν. (60’ Τσόγκας), Κοντοβάς