noodles volos banner

Κ. Σταματίου: «Η διοίκηση θέλει να φέρει παίκτες»

Δηλώσεις στο magnesiasports έκανε ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού αναφερόμενος στο κυριακάτικο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και στον προγραμματισμό της ομάδας του ενόψει της νέας χρονιάς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε μία καλή παρουσία απέναντι σε μία ομάδα πλήρη, επιπέδου Football League. Πραγματικά ο Ολυμπιακός  έχει ρόστερ πολυτελείας και το πρόβλημά του θα είναι να δέσει ως ομάδα.

Εμείς δεχθήκαμε τα γκολ από θέμα απειρίας αλλά και ικανότητας των παικτών των αντιπάλων μας. Στο πρώτο γκολ δεν έγινε σωστή διαγώνια κάλυψη και το δεύτερο ξεκινά από προσωπικό λάθος.

Δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, η εικόνα μας είναι θετική. Ο Γ.Σ. Αλμυρού πρώτη φορά έχει μικρό ρόστερ. Κάποιοι παίκτες κάνουν προσπάθεια να ανταποκριθούν και είναι λογικό να υπολειτουργούν λόγω επαγγελματικών ασχολιών. Αυτά τα προβλήματα θα τα έχουμε και μέσα στη χρονιά. Περιμένουμε τον ερχομό του Αραμπατζή τέλος Σεπτεμβρίου και την επάνοδο του Παναγιώτη Βούλγαρη, για να πάρουμε κάποιες σημαντικές βοήθειες. Οι προπονήσεις μας συμπληρώνονται με πέντε παιδιά γεννημένα το 2002, που παρουσιάζουν καλά στοιχεία και θα ενσωματωθούν στο ρόστερ τον Ιανουάριο, με σκοπό την απόκτηση εμπειριών.

 Η αποδυνάμωση έρχεται σε μία στιγμή που έχουν αλλάξει τα δεδομένα και υπάρχει ένας ισχυρός όμιλος στην Α’ ΕΠΣΘ. Η διοίκηση θέλει να φέρει παίκτες, αλλά υπάρχουν δυσκολίες. Ευελπιστούμε μέχρι το κλείσιμο των μεταγραφών να κάνουμε τρεις καλές προσθήκες».

Να τονιστεί ότι ο Κώστας Σταματίου στο κυριακάτικο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β. χρησιμοποίησε συνολικά 13 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις, ο γιος του, ο Τιμπλαλέξης και  ο Εμιλιάνο Ρέβης (έχει περάσει από τον Ρήγα Φεραίο) δεν ανήκουν στον Γυμναστικό, ενώ έλειπαν οι Ν. Βούλγαρης, Επίσκοπος, Τσέργας, Φαράντος, Π. Βούλγαρης και Αραμπατζής.

Θυμίζουμε ότι από τον Γ.Σ.Α. έχουν αποχωρήσει οι Τσιλίγκος, Χειλάς, Μαλισιόβας, Σπύρου, Αντζούρης, Ράπτης.