noodles volos banner

Έσφυζε από νιάτα η πρώτη του Μαγνησιακού-Το ρόστερ

Έσφυζε από νιάτα η σημερινή (17/8) πρώτη προπόνηση του Μαγνησιακού, που φέτος θα αγωνιστεί λόγω του υποβιβασμού του στη Β’ Τοπική.

Στο γήπεδο του συλλόγου έγινε η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και την παράσταση έκλεψαν οι πιτσιρικάδες, που αποτελούν τη συντριπτική πλειονότητα του ρόστερ, καθώς οι 21 από τους 24 είναι κάτω των είκοσι ετών, αφού μόνο οι Πέτρου, Προβιάς και Γκέρτσο είναι οι έμπειροι.

Συγκεκριμένα από τους περσινούς παίκτες παραβρέθηκαν στην πρώτη οι: Προβιάς Ν., Κρανιάς Γ., Πέτρου Ελ., Βίτσος Δ., Μωυσίδης Γ., Βασιλείου Β., Καραΐσκος Χ., Οικονόμου Αλ., Μάιπας Σπ., Νιαώτης Στ., Τσιάνος Χ., Μπάλλας Γ., Κατσαμόρας Γ., Γκέρτσο Γ.

Το νέο αίμα αποτελούν οι: Μεντής Θ., Φέιζο Εμμ. Κρανιάς Δ., Σκέρμπι Σουλάι, Τζιότζιος Δ., Γκάγκας Π., Μουστελής Δ., Κακαλιάς Γ., Λίτσος Δ., Βαρελόπουλος Ν.

2magni

Πανόπουλος: «Πρωτάθλημα και μόνο πρωτάθλημα»

Με αφορμή το ξεκίνημα του Μαγνησιακού, που θα τον βρει στη Β’ ΕΠΣΘ μετά από πολλά χρόνια, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Πανόπουλος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο magnesiasports: «Δε θέλω να λέω πολλά. Πρωτάθλημα και μόνο πρωτάθλημα και άμεση επιστροφή στην πρώτη τοπική κατηγορία είναι ο στόχος μας», ενώ στο ερώτημά μας αν μπορεί να είναι αυτό εφικτό με τόσο νεανικό σύνολο, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι έμειναν ελάχιστοι μεγάλοι και με τόσους μικρούς θα πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι ευκαιρία για το τοπικό ποδόσφαιρο να το κάνει και μία νεανική ομάδα, κάτι που μόνο ίσως οι Ν.Α. Νίκης το έχουν καταφέρει».