noodles volos banner

Την επόμενη Τρίτη ξεκινά ο Μαγνησιακός

Για τις 16 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας του Μαγνησιακού, στα γήπεδα του συλλόγου - Συνεχίζει για 14η συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο των κυανόλευκων ο Πανόπουλος.

Με στόχο την άμεση επάνοδο στην Α' ΕΠΣΘ, ο Μαγνησιακός ξεκινά σε μία εβδομάδα ακριβώς την προετοιμασία του, ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Β. Πανόπουλου έπεσε... "θύμα" των αλλαγών στους κανονισμούς των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ κι ήταν μία από τις ομάδες που πέρσι υποβιβάστηκαν από την πρώτη τοπική, με τους ποδοσφαιριστές και τον τεχνικό του συλλόγου να επιθυμούν να αποδείξουν πως θα είναι "περαστικοί" από τη Β' ΕΠΣΘ.

Ολόκληρη η προετοιμασία θα διεξαχθεί, φυσικά, στα γήπεδα του συλλόγου, με την ομάδα και τους ιθύνοντές της να έχουν αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, η ομάδα δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα κάποια μεταγραφή, με τη διοίκηση του συλλόγου να βρίσκεται σε συζήτηση με 2-3 ποδοσφαιριστές, δίχως τίποτα να είναι ακόμα ανακοινώσιμο. Παράλληλα, θα προωθηθούν ορισμένοι "μικροί" από τις υποδομές των κυανόλευκων στην πρώτη ομάδα, με τα ονόματά τους να ανακοινώνονται σύντομα.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, ο Γιαμαλής έχει ήδη μεταπηδήσει στον Ηρακλή Βόλου μετά από επτά χρόνια παρουσίας στον Μαγνησιακό. 

Last modified onTuesday, 09 August 2016 22:42