noodles volos banner

“Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της φετινής πρώτης προπόνησης του Άρη Μελ. και το ξεκίνημα της προετοιμασίας, πραγματοποίησε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Ακτσιαλής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Στην αρχή τοποθετήθηκε, λέγοντας τα εξής:

“Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλους τους ποδοσφαιριστές. Εμείς ξεκινάμε φέτος μία καινούρια προσπάθεια, φέρνοντας στην ομάδα έμπειρα παιδιά, αλλά και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα προσπαθήσουμε να τους στηρίξουμε.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο και στο τέλος θα κάνουμε το “ταμείο” μας. Πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό σε έναν όμιλο και όλες οι ομάδες θα αναγκαστούν να γίνουν καλύτερες. Ακόμα και οι ομάδες που φέτος ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία έχουν ενισχυθεί και πιστεύουμε πως δε θα υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι.

Θα δούμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατές ομάδες, κάτι το οποίο θα ανεβάσει γενικώς το βολιώτικο ποδόσφαιρο”.

Για το ρόστερ:

“Είχαμε πολλές αποχωρήσεις από τον περσινό κορμό, για διάφορους λόγους. Προσπαθήσαμε να δώσουμε εμπειρία στην ομάδα, αποκτώντας ορισμένους ποδοσφαιριστές, με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και επίσης αποκτήσαμε και κάποια νεαρά παιδιά, που θα προσπαθήσουμε να τα αναδείξουμε.

Για το αν νιώθει έτοιμος να ανταποκριθεί στο νέο του πόστο:

Σαφώς και αισθάνομαι έτοιμος, αν δεν ένιωθα έτσι δε θα το επιχειρούσα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση του Άρη που μου εμπιστεύτηκε τη θέση του προπονητή, σε ηλικία 28 χρόνων”.

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας:

“Οι φετινοί στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, καθώς επιθυμούμε να φανούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται”.

 

 

Last modified onTuesday, 09 August 2016 01:12